Λίγο πριν ξαναμπεί στο νοσοκομείο μετά την υποτροπή που παρουσίασε η υγεία της στη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία η Ρεγγίνα Μακέδου μπήκε στο studio με την Ιωάννα Παλιοσπύρου για ένα podcast με τίτλο «Ούτε η λευχαιμία ούτε ο διαβήτης μπορεί να είναι ταμπού!»

 

Η Ιωάννα που έχει γίνει γνωστή στο πανελλήνιο από την περιπέτεια που έζησε μετά την δολοφονική επίθεση που έγινε εναντίον της με βιτριόλι φιλοξένησε τη Ρεγγίνα στην εκπομπή της η οποία έχει γίνει επίσης γνωστή σε όλη τη χώρα για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ασθένειά της χαρίζοντας δύναμη και αισιοδοξία σε όλους όσοι νοσούν από διάφορες μορφές της συγκεκριμένης ασθένειας.

 

Στο εισαγωγικό σημείωμα της εκπομπής αναφέρονται τα εξής: 

 

«Η Ρεγγίνα Μακέδου, στα 36 της, δίνει τη μάχη με τη λευχαιμία, ανεβάζοντας βίντεο στο instagram, με τίτλο «χορεύοντας με τον καρκίνο», ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει -εδώ και 5 χρόνια- τον διαβήτη. Όλα αυτά με γενναιότητα, ένα συνεχές χαμόγελο και με σημαία ότι «η ζωή είναι ένα πολύτιμο δώρο, όσα προβλήματα και αν σου φέρνει». Είναι η καλεσμένη της Ιωάννας Παλιοσπύρου και κάνουν μαζί ένα podcast που είναι manual όχι μόνο επιβίωσης αλλά μιας ζωής που αξίζει να τη ζεις».

 

Η ίδια η Ρεγγίνα έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook

 

«Λίγο πριν μπω και πάλι στο νοσοκομείο κάναμε αυτό το όμορφο podcast με την μοναδική Ιωάννας Παλιοσπύρου ακούστε το και νομίζω ότι θα σας αρέσει ❤️

Ιωάννα σε ευχαριστώ ❤️ να χαμογελάτε».  

 

Ακούστε το εδώ