Πικρό φινάλε για τις ομάδες Κ-15 και Κ-17 της ΕΠΣ Καβάλας, οι οποίες δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, καθώς δέχθηκαν ισάριθμες ήττες στους δύο αγώνες με τις ομάδες της ΕΠΣ Σερρών στο γήπεδο των Σερρών, στα πλαίσια της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής.

 

Με τον τρόπο αυτόν οι δύο ομάδες μας αποχαιρέτισαν τη φετινή διοργάνωση, ωστόσο η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα αφήνει υποσχέσεις και ελπίδες για το μέλλον του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.

 

Η ομάδα Κ-15 γνώρισε την ήττα με 2-0 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Σερρών, χάρη στα γκολ των Καλαμπόκη και Μπλατσιώτη, τερματίζοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και πραγματοποιώντας μία αξιόλογη παρουσία στη διοργάνωση.

 

Από την πλευρά της, η ομάδα Κ-17 κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της, αλλά η βαριά ήττα με 4-1 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Σερρών δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την πορεία της στο θεσμό. Το μοναδικό γκολ της ΕΠΣ Καβάλας πέτυχε ο Χρήστος Σαβτσούκ, ενώ τα γκολ για την ομάδα των Σερρών πέτυχαν οι Κωνσταντινίδης και Δημητρίου.

 

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, καθώς και σύσσωμη η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρουν θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές και τους δύο προπονητές των ομάδων μας για τη συνολική παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα. 

 

Έδειξαν ότι το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να σταθεί επάξια σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο. Η προσπάθεια και η εικόνα τους εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, ας αποτελέσουν "φάρο" για τις επόμενες ομάδες και τις επόμενες συμμετοχές της ΕΠΣ Καβάλας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.