«Πρέπει να ασχοληθούμε με το τώρα και να δούμε τα υπόλοιπα 9 παιχνίδια για να ολοκληρωθεί ένα θαύμα και να σώσουμε τη φετινή χρονιά», δήλωσε στον KavalaNews 102.8 το μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΑΟΚ, Γιώργος Αγγελίδης, ο οποίος έκατσε ως πρώτος προπονητής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο παιχνίδι της Κυριακής μετά την παραίτηση του Αλεξάντερ Νούρι

 

«Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Η καλή απόδοση πρέπει να έχει συνέχεια για να πιάσει τόπο το αποτέλεσμα», τονίζει. 

 

«Δεν είναι εύκολο να κάνεις μία ομάδα με καινούργιους ποδοσφαιριστές και να περιμένεις σε μία εβδομάδα να σου φέρουν αποτελέσματα. Σε μεγάλο ποσοστό οι παίκτες ήταν χωρίς παιχνίδια και πολλοί χωρίς ομάδα. Δεν είχαν ρυθμό, ούτε ήταν προπονημένοι. Στην αρχή είχαν φρεσκάδα, έφεραν αποτελέσματα μετά είχαν μία “κοιλιά”», λέει ο κ. Αγγελίδης. 

 

«Γνωρίζαμε τί γίνεται στην ομάδα από την Παρασκευή και ότι πιθανόν ο κ. Νούρι να μην είναι μαζί μας. Υπήρχε μία ομαλή αλλαγή. Γνωρίζουμε την ομάδα. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η νίκη ήρθε με καλή απόδοση και αυτό είναι μία παρακαταθήκη για τη συνέχεια» τονίζει ο Γιώργος Αγγελίδης. 

 

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδης, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και ούτε υπήρχε θέμα. 

 

«Ξέραμε ότι το παιχνίδι με τον Βόλο ήταν ορόσημο για τη συνέχεια. Με νίκη μπαίναμε στο παιχνίδι της σωτηρίας και με ήττα απομακρυνόταν περισσότερο. Έγιναν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα και στο σύστημα βάση του αντιπάλου που παίζαμε. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι», λέει ο Καβαλιώτης κόουτς. 

 

Για τον κόσμο σημείωσε ότι: «είναι μαζί μας και μας στηρίζει και τον ευχαριστούμε». 

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: