Όταν η Αγγελική Νικολούλη φοράει κόκκινο σακάκι… ξέρει τον δολοφόνο, λένε οι φανατικοί της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Κόκκινο σακάκι φορούσε στην υπόθεση του Γιάννη Κυριατζίδη από την Καβάλα

 

Ο Γιάννης Κυριατζίδης 34 χρόνων, είχε δολοφονηθεί το 2007 από φίλους του στην περιοχή της Καβάλας, όπου έμενε. Την υπόθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, έφερε στο φως το «Τούνελ». Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της υποτιθέμενης εξαφάνισης.

 

 

 

Κάθε Παρασκευή που η δημοσιογράφος, ερευνήτρια αλλά και συγγραφέας επιλέξει το κόκκινο χρώμα στην εμφάνισή της, στο Twitter στήνεται ένα διαδικτυακό πάρτι, προδιαθέτοντας το κοινό πως κάτι πολύ σημαντικό θα αποκαλυφθεί. 

 

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που το όνομα της εκπομπής τρεντάρει στις πρώτες θέσεις της πλατφόρμας, ενώ πριν μερικές εβδομάδες, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση των παγκόσμιων trends του Twitter, με την υπόθεση της Πάτρας.

 

Άλλες περιπτώσεις που εξιχνίασε η Νικολούλη και «έλυσε» τον γρίφο ήταν στην υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη δολοφονία της Κάρολαϊν.

 

Επίσης, η αποκάλυψη της διπλής δολοφονίας του Γιώργου Νικολαΐδη και της Σούλας Καλαθάκη στις αρχές Απριλίου του 1998. 

 

Ακόμα, η εξιχνίαση της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου από τη μητέρα και τον πατριό του, είχε σοκάρει το πανελλήνιο αλλά και την Αγγελική Νικολούλη, στην εκπομπή της οποίας είχε δώσει συνέντευξη το ζευγάρι των δολοφόνων, αναζητώντας τον άτυχο Κωστή.