Ασταμάτητος ο αθλητής του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του "Karaproimos Coaching Team ", Νικόλαος Χατζηαβραάμ σάρωσε τις πρώτες θέσεις στο 2ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα τένις  κατ. 2 για Α&Κ U16 που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες στις 12-14/3  με συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα. 

 

Ο Καβαλιώτης αθλητής κατάφερε να διακριθεί και στις δύο κατηγορίες όπου έλαβε μέρος, κατακτώντας την 1η θέση και κάνοντας το "νταμπλ"  τόσο στα μονά όσο και στα διπλά του πρωταθλήματος με συμπαίκτη τον επίσης Καβαλιώτη αθλητή Βασιλειάδη Αλέξανδρο του Σ.Α.Σ. Σερρών, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με δυνατούς αντιπάλους κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με θερμοκρασίες κάτω του μηδενός δίνοντας στην επιτυχία αυτή μεγαλύτερη διάσταση...

 

Οκτώ συνεχόμενες νίκες μέχρι την κορυφή σε τρεις ημέρες,  μέχρι και τρία παιχνίδια την ημέρα, κάποια από τα οποία ξεπέρασαν τις 2 ώρες, δείχνουν πως ο Καβαλιώτης αθλητής είναι έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

 

Διακρίσεις ο Α.Ο.Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ είχε και από άλλους αθλητές του  και στις υπόλοιπες κατηγορίες που πραγματοποιήθηκαν τις ίδιες ημερομηνίες στην Δράμα(U14) και στην  Αλεξανδρούπολη(U12). 

 

 Κ16 

 

 8ΑΔΑ (μονά) η ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ όπου   αγωνίστηκε στην μεγαλύτερη ηλικιακή   κατηγορία.

 

 Κ14

 

 8ΑΔΑ (μονά) ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

 4ΑΔΑ (διπλά) MΠΕΡΜΠΕΡΙΔΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ   (ζευγάρι με Πετιχαβα Μ (Α.Α.Σερρων)

 

 Α12

 

 2η ΘΕΣΗ (διπλά) ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 (ζευγάρι με  Καλπαξιδης από ΟΑ Λαγκαδά)

 

 8ΑΔΑ (διπλά) ΔΑΜΠΑΛΑΣ ΚΩΜ/ΝΟΣ & είσοδο   στο κυρίως ταμπλό από τα προκριμματικά

 

 8ΑΔΑ  (διπλά) ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ Α. 

 

 16ΑΔΑ (μονά) ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 Κ12

 

 16ΑΔΑ  (μονά) ΚΥΡΙΑΚΟΎ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

(δελτίο Τύπου)