ΑΟΑ Πρωταθλητές Καβάλας

Ο 17χρονος Καβαλιώτης τενίστας, Νικόλας Χατζηαβραάμ, κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης κατ.1 στα μονά της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης στις (23/02).

Η Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στα μονά του Ευρωπαϊκού τουρνουά Τέννις U16 G3 που πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι της Κύπρου..

Η Ελένη Χατζηαβραάμ μαζί με τη Λετονή συμπαίκτρια της, Aleksandra Rozkalne, αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό, στο διεθνές τουρνουά τένις της “Herodotou Tennis Academy” στη Λάρνακα.

Ο Καβαλιώτης τενίστας, Νικόλας Χατζηαβραάμ, συμμετείχε στο "Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης Ε1, U18, που έγινε στον Πύργο Ηλείας και στέφθηκε πρωταθλητής και στα μονά & στα διπλά του πρωταθλήματος.

Ο 17χρονος Καβαλιώτης τενίστας, Νικόλας Χατζηαβραάμ, έφτασε έως τα ημιτελικά, στα διπλά, σε διεθνή διοργάνωση στη Μυτιλήνη.

Έως τα ημιτελικά έφτασε η 15χρονη Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της ITF U18 που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα.

Η Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ σε δύο διαφορετικά διεθνή τουρνουά στα διπλά, κατέκτησε στο ένα την 1η θέση και στο δεύτερο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντισφαίρισης U18 κατ. Ε1 στη Θεσσαλονίκη, ο Καβαλιώτης αθλητής του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας Νικόλας Χατζηαβραάμ, κατέκτησε την 3η θέση σε μονά και διπλά.

Ο Καβαλιώτης τενίστας έφτασε έως τα ημιτελικά στα διπλά και έως το δεύτερο γύρο στα μονά, στο διεθνές τουρνουά τένις “J60 Skopje” της ITF Junior U18.

Στις 8 καλύτερες τενίστριες έφτασε η Καβαλιώτισσα Ελένη Χατζηαβραάμ στο Πανευρωπαϊκό χωμάτινο τουρνουά του "TE U16 G3 Premier tennis club" της Tennis Europe στη Λεμεσό της Κύπρου.

Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψαν από την Αθήνα και το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε1 οι Νίκος και Ελένη Χατζηαβραάμ.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης κάτω των 16 που διεξήχθη στη Λάρισα το τριήμερο (19-21/02), η Καβαλιώτισσα Ελένη Χατζηαβραάμ του “Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας” κατέκτησε τον τίτλο και στα μονά και στα διπλά με συμπαίκτρια την Κλεοπάτρα Μπερμπερίδου.

Το σήκωσε και στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και στέφθηκε Πρωταθλήτρια στα διπλά του Ευρωπαϊκού τουρνουά τένις της Tennis Europe,  "Koufalia Cup2022 U16" κάνοντας το δύο στα δύο.

Ακόμη ένα Ευρωπαϊκό τίτλο για τον Καβαλιώτη Πρωταθλητή της αντισφαίρισης Νικόλα Χατζηαβραάμ του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του "Karaproimos Coaching Team”.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ο αθλητής του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας και του Karaproimos Coaching Team, Νικόλας Χατζηαβραάμ.  

Την 7η θέση κατέκτησαν τα κορίτσια της Εθνικής Αντισφαίρισης U14 και η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηαβραάμ του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του "Karaproimos Coaching Team" από το ομαδικό Summer Cup που πραγματοποιήθηκε στη Slobozia Ρουμανίας.

Εξαιρετική παρουσία στο πολύ δύσκολο Διεθνές τουρνουά της ITF WorldTennis Tournament J4 για τον Νικόλα Χατζηαβραάμ.

Το ταξίδι της Εθνικής ομάδας Αντισφαίρισης για τα κορίτσια κάτω των 14 ετών ξεκίνησε στα γήπεδα της Ρουμανίας με την Καβαλιώτισα αθλήτρια του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας και του "Karaproimos Coaching team" να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Συνεχίζουν τις πολύ καλές παρουσίες στα Ευρωπαϊκά γήπεδα ο Νικόλας και η Ελένη Χατζηαβραάμ του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του Karaproimos Coaching Team.

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τον αθλητισμό της Καβάλας, η κλήση στην "Εθνική Ελλάδος Αντισφαίρισης" για κορίτσια U14 της 13χρονης Ελένης Χατζηαβραάμ του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας και του Karaproimos CoachingTeam.

Τον 3ο της Ευρωπαϊκό τίλο και τον 1ο της μέσα στο 2022 κατέκτησε η αθλήτρια τένις Ελένη Χατζηαβραάμ του Α.Ο.Α.