Νικόλας Χατζηαβραάμ

Ο 17χρονος Καβαλιώτης τενίστας, Νικόλας Χατζηαβραάμ, κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης κατ.1 στα μονά της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης στις (23/02).

Ο Καβαλιώτης τενίστας, Νικόλας Χατζηαβραάμ, συμμετείχε στο "Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης Ε1, U18, που έγινε στον Πύργο Ηλείας και στέφθηκε πρωταθλητής και στα μονά & στα διπλά του πρωταθλήματος.

Ο 17χρονος Καβαλιώτης τενίστας, Νικόλας Χατζηαβραάμ, έφτασε έως τα ημιτελικά, στα διπλά, σε διεθνή διοργάνωση στη Μυτιλήνη.

Στα ημιτελικά σε μονά & διπλά σταμάτησε η εξαιρετική προσπάθεια του ΝΙΚΟΛΑ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ στο Διεθνές, "World Tennis Junior Tour" της I.T.F "PEJA OPEN U18 J30", στο Κόσοβο.

Στον τελικό των διπλών στο Κόσοβο στο τουρνουά της I.T.F. World Tennis Junior Tour "PEJA OPEN U18", έφτασε ο καβαλιώτης αθλητής, Νικόλας Χατζηαβραάμ.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα "J30 SHKODRA OPEN 2023 U18"  της I.T.F. WORLD TENNIS MASTER TOUR που πραγματοποιήθηκε στα Σκόδρα Αλβανίας πήραν μέρος ο 17χρονος Νικόλας και η 15χρονη Ελένη Χατζηαβραάμ καταφέρνοντας να διακριθούν και οι δύο!

Σε δύο τουρνουά της ITF U18, κατηγορίας J60 που πραγματοποιήθηκαν στην Πρέβεζα και Κέρκυρα αντίστοιχα διακρίθηκε ο Καβαλιώτης πρωταθλητής Νικόλαος Χατζηαβραάμ.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντισφαίρισης U18 κατ. Ε1 στη Θεσσαλονίκη, ο Καβαλιώτης αθλητής του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας Νικόλας Χατζηαβραάμ, κατέκτησε την 3η θέση σε μονά και διπλά.

Ο Καβαλιώτης τενίστας έφτασε έως τα ημιτελικά στα διπλά και έως το δεύτερο γύρο στα μονά, στο διεθνές τουρνουά τένις “J60 Skopje” της ITF Junior U18.

Ακόμη μία μεγάλη στιγμή για τον αθλητισμό της Καβάλας.

Τρεις σημαντικούς αθλητές της αντισφαίρισης (τένις) βράβευσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης με αφορμή της διακρίσεις τους σε ευρωπαϊκά τουρνουά και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ακόμη ένα Ευρωπαϊκό τίτλο για τον Καβαλιώτη Πρωταθλητή της αντισφαίρισης Νικόλα Χατζηαβραάμ του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του "Karaproimos Coaching Team”.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ο αθλητής του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας και του Karaproimos Coaching Team, Νικόλας Χατζηαβραάμ.  

Εξαιρετική παρουσία στο πολύ δύσκολο Διεθνές τουρνουά της ITF WorldTennis Tournament J4 για τον Νικόλα Χατζηαβραάμ.

Συνεχίζουν τις πολύ καλές παρουσίες στα Ευρωπαϊκά γήπεδα ο Νικόλας και η Ελένη Χατζηαβραάμ του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του Karaproimos Coaching Team.

Τρίτοι στα διπλά του σχολικού Πανελληνίου πρωταθλήματος τένις που πραγματοποιήθηκε στην Ηλιούπολη Αττικής αναδείχτηκαν ο Νικόλας Χατζηαβραάμτου 6ου Λυκείου Καβάλας και ο συμπαίκτης του Αλέξανδρος Βασιλειάδης του 5ου Λυκείου Καβάλας.

Εξαιρετική παρουσία και καταπληκτικά παιχνίδια για τον αθλητή του Α.Ο.Α ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ και του "KARAPROIMOS COACHING TEAM" Νικόλα Χατζηαβραάμ, στο πολύ δυνατό  τουρνουά κατηγορίας 2 (64άρι ταμπλό) της Tennis Europe,  "MATRIX OPTIMUM ISTANBUL" U16, που έλαβε μέρος στην Κωνσταντινούπολη και στις πολύ ωραίες εγκαταστάσεις του "Matrix Optimum Tennis Academy". 

Μια εβδομάδα μετά τον Ευρωπαϊκό της τίτλο στην Ολλανδία η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηαβραάμ στέφθηκε και Πρωταθλήτρια στα διπλά του 1ου Πανελλ

Την 1η ΘΕΣΗ σε μονά και την 1η  στα διπλά του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε2 U16 που πραγματοποιήθηκε στη Δράμα και στον όμορφο χώρο του "Venus tennis Club"  κατέκτησε ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ του ΑΟΑ

Την πρώτη θέση στην Ελλάδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις κατηγορίας Ε1 με τους 56 καλύτερους αθλητές που πραγματοποιήθηκε στη Λ

Ο Καβαλιώτης αθλητής πραγματοποιώντας εξαιρετικά παιχνίδια και στα μονά της διοργάνωσης με τους καλύτερους 56 αθλητές της Ελλάδας που πήραν μέρος, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τα και τα ημιτελικά(4άδα)..

Πρωταθλητής στέφθηκε ο Καβαλιώτης αθλητής του τένις του Α.Ο.Α Νικόλας Χατζηαβραάμ στο διεθνές πρωτάθλημα της "Tennis Europe"  "NEOTEL OPEN 2021 U16" grade 3 στα Σκόπια στα διπλά της διοργάνωσης.