Πρόβλημα με την μετάδοση τηλεοπτικών σταθμών αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα. Αντίστοιχο θέμα υπάρχει και στη Θάσο, ενώ συχνά υπάρχει και στην Καβάλα, σύμφωνα με τους κατοίκους.

 

«Είναι υπαρκτό το πρόβλημα. Αυτά τα κανάλια δεν παίζουν. Υπάρχει θέμα εδώ και μήνες», λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος της κοινότητας του Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης.  

 

Το KavalaNews επικοινώνησε με το αρμόδιο τμήμα της ΕΡΤ το οποίο ανταποκρίθηκε ώστε να αποκατασταθεί το όποιο πρόβλημα. Τηλέφωνο: 210 776 11 41. 

 

 

Επίσης το προηγούμενο διάστημα ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης είχε συνάντηση με τον υφυπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης Θοδωρή Λιβάνιο για το ζήτημα της τηλεοπτικής κάλυψης στις «λευκές» περιοχές όπως, μεταξύ άλλων, η Μουσθένη, η Μεσορόπη, το Μελισσοκομείο, η Ν. Ηρακλείτσα, η Λεκάνη, ο Κεχρόκαμπος, η Ελευθερούπολη το Ελαφοχώρι και το νησί της Θάσου. 

 

Σύμφωνα με τον κ. Πασχαλίδη, ο κ. Λιβάνιος στα μέσα Μαρτίου θα κατατεθεί τροπολογία, σύμφωνα με την οποία θα προβλέπεται ειδική χρηματοδότηση προς τους Δήμους, ώστε να προβαίνουν οι ίδιοι στις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, τοποθετώντας κεραίες η αναμεταδότες.