«Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο, να συζητήσουμε με την εταιρία σοβαρά και καλόπιστα. Είχαμε καλέσει στις αρχές Ιανουαρίου την εταιρία για να υπογράψουμε σύμβαση εργασίας και μας απάντησε ότι δεν αναγνωρίζει το Σωματείο μας», λέει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα Πετρέλαια, Μανώλης Κελαϊδάκης στον KavalaNews 102.8 με αφορμή τη διορία που δόθηκε στους εργαζομένους να επιστρέψουν στο εργοστάσιο (δες ΕΔΩ).  

 

«Η εταιρία δεν θέλει να υπάρχει στα Πετρέλαια Σωματείο. Θέλει να επιβάλει συνθήκες γαλέρας με ατομικές συμβάσεις μιλώντας με τον κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά.  Εμείς περιμένουμε οργανωμένα στο συνδικαλιστικό μας όργανο τις κινήσεις τις εταιρίας. Είτε να μας απολύσει όλους είτε να συζητήσει μαζί μας», λέει ο κ. Κελαϊδάκης. 

 

«Κάποιοι έχουν γυρίσει. Έχουμε υποστεί εκβιασμό και εκφοβισμό από την εταιρία. Και αν μιλήσετε με συναδέλφους θα σας πουν τί εικόνα έχουν αντικρίσει» συμπληρώνει. 

 

Επίσης αναφέρθηκε και στην συναυλία αλληλεγγύης από Εργατικά Σωματεία στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Καβάλας (δες ΕΔΩ).

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: