Τις τελευταίες ώρες η Θεσσαλονίκη συζητάει την καταγγελία βιασμού 24χρονης σε ξενοδοχείο και την εμπλοκή γνωστών επιχειρηματιών και προσώπων που συνδέονται με καταστήματα εστίασης. Η επίσημη ενημέρωση από αστυνομικές πηγές για το περιστατικό έγινε στις 2 Ιανουαρίου, μετά την καταγγελία της κοπέλας.

 

Ωστόσο, το κύμα αντιδράσεων, νέων καταγγελιών και σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασε το τελευταίο 24ωρο μετά την δημόσια παραδοχή ενός προσώπου που φέρεται να έπαιξε το ρόλο του ατόμου που προσέγγισε την 24χρονη.

 

Δεν άργησαν δημοφιλείς χρήστες του Instagram να αναπαράγουν το θέμα και να αναφέρουν μια σειρά από ονοματεπώνυμα επιχειρηματιών που φέρονται να ήταν στο πάρτι, όπου ξεκίνησαν όλα για την περιπέτεια που καταγγέλλει ότι έζησε η 24χρονη. Σε stories και δημοσιεύσεις όχι απλά φωτογραφίζουν πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται, τους ‘ταγκάρουν’ κιόλας στις δημοσιεύσεις τους, καταγγέλλοντας ότι έχουν και άλλα ράμματα για την γούνα τους.

 

Μάλιστα τα ξημερώματα άγνωστοι επιτέθηκαν με μπογιές σε γνωστό καφέ της Θεσσαλονίκης, ιδιοκτήτης του οποίου φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Οι άγνωστοι έγραψαν με μπογιές συνθήματα στις βιτρίνες του μαγαζιού.

 

Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ