Ο ανανεωμένος ΑΟΚ υποδέχθηκε για την 13η αγωνιστική της Super League 2 τον Απόλλωνα Λάρισας στο «Ανθή Καραγιάννη». 

 

Αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 κερδίζοντας τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα. 

 

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των «Αργοναυτών» Αλεξάντερ Νούρι ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου, συνεχάρη όλους όσους κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σύνολο από το μηδέν, ενώ ευχαρίστησε τον Άλεξ Χαντιντάτζι για την υποστήριξη.

 

Μεταξύ άλλων είπε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε να τρέξουμε την μπάλα. Θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος». 

 

Ο Νούρι ευχαρίστησε επίσης τα νέα παιδιά της Καβάλας, χαρακτηρίζοντας τους «μικρούς ήρωες» που έφεραν την ομάδα εδώ που είναι τώρα και να διεκδικεί με αξιώσεις να την παραμονή στη Super League 2.

 

 

Σε δηλώσεις προχώρησε και ο ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Καζαντζίδης, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΚ και φέτος επέστρεψε:

 

«Θέλω να καλωσορίσω όλο τον κόσμο της Καβάλας που ήρθε και μας στήριξε σε αυτή τη νέα εποχή της ομάδας και να τους ευχαριστήσω για το βροντερό παρών που έδωσε στις κερκίδες. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που στελέχωσαν την ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο για να μπορεί ο ΑΟΚ να βρίσκεται στη Super League 2.

 

Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Παίζαμε με μια ομάδα που βρίσκεται ακριβώς από πάνω μας στη βαθμολογία. Θέλαμε να κερδίσουμε για να είμαστε από πάνω σε περίπτωση ισοβαθμίας. Εμείς δεν είχαμε πολλές ημέρες για να δουλέψουμε. Έρχονται συνεχώς νέοι παίκτες για να στελεχώσουν το ρόστερ και θα μιλάμε διαφορετικά σε λίγες εβδομάδες».

 

 

«Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με την Καβάλα των προηγούμενων αγωνιστικών. Είναι ομάδα», δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Θωμάς Γράφας.