γράφει η 

Κάτια Γιαννουκάκου

 

Κανονικά όπως διαφαίνεται μέχρι τώρα θα διεξαχθεί το παιχνίδι μεταξύ του ΑΟΚ και της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Ανθή Καραγιάννη την Κυριακή 2 Ιανουαρίου. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξει αναβολή του αγώνα καθώς στους ποδοσφαιρικούς κύκλους ακούγεται έντονα τα τελευταία 24ωρα ότι η ομάδα της Καρδίτσας «βράζει» από κρούσματα σε παίκτες αν και επισήμως κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί. 

 

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο οι αγώνες αναβάλλονται στην περίπτωση που βρεθούν θετικοί στον ιό παραπάνω από 8 παίκτες. 

 

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του KavalaNews.gr ο ΑΟΚ θα ζητήσει από την διοργανώτρια αρχή να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι για να διαπιστωθεί εάν αληθεύουν τα όσα ακούγονται για συρροή κρουσμάτων στην Αναγέννηση. 

 

Από την άλλη ο ΑΟΚ προσπαθεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία της σφράγισης των δελτίων των ποδοσφαιριστών που σταδιακά εντάσσονται στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες. 

 

Αν γίνει αυτό οι νέοι παίκτες είναι έτοιμοι να μπουν στο γήπεδο. Ειδάλλως θα παίξουν όσοι ποδοσφαιριστές προλάβουν να σφραγιστούν τα δελτία τους από τη διοργανώτρια αρχή μέχρι την έναρξη του αγώνα. 

 

Τον ΑΟΚ πάντως τον βολεύει να αναβληθεί ο αγώνας της Κυριακής για να προλάβει να εντάξει στη φαρέτρα του τους νέους παίκτες. 

 

Ποιοι παίκτες ανακοινώθηκαν τις τελευταίες ώρες 

 

Τις τελευταίες ώρες η ομάδα έχει ανακοινώσει ότι εντάσσονται στο δυναμικό της οι εξής παίκτες: 

Επιστροφή του "φύλακα άγγελου" Ηλία Κυρίτση στον Α.Ο Καβάλα!

 


 

Ο Ηλίας επιστρέφει στον ΑΟΚ μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα στον Απόλλων Σμύρνης και την ελληνική Super League για να γίνει ο φύλακας άγγελος της εστίας μας για μια ακόμη σεζόν.

 

Τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του και η άψογη αγωνιστική του κατάσταση θα δώσουν στην ομάδα μας την κατάλληλη σιγουριά για την διασφάλιση των καθαρών μητρώων που κάθε ομάδα χρειάζεται.

Ηλία, καλώς επέστρεψες στον ΑΟΚ, καλώς επέστρεψες στην Καβάλα.
 

Επιστροφή του "γίγαντα" Παναγιώτη Σταθάκη στον ΑΟΚ!

 

Ο υψηλόσωμος, νεαρός και άκρως αθλητικός τερματοφύλακας επιστρέφει στην Καβάλα μετά από ένα μικρό διάστημα απουσίας για να αποτελέσει προστάτης της εστίας μας και ο άρχοντας της περιοχής μας. Με την θέληση του για την νίκη και το πάθος του, είμαστε βέβαιοι πως η ομάδα μας θα νιώθει ασφάλεια με τον Παναγιώτη κάτω από τα δοκάρια.

 

Παναγιώτη, καλώς επέστρεψες στον ΑΟΚ και στην Καβάλα!
 

 

Ο Γιάννης Καζαντζίδης επιστρέφει σπίτι του!

 

 

Ο Γιάννης δεν θα μπορούσε να λείπει από το ρόστερ της ομάδας μας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή του συλλόγου. Ένας αυθεντικός Καβαλιώτης που με το πάθος του και την αγωνιστικότητα του θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Super League 2.

 

Γιάννη καλώς επέστρεψες σπίτι σου, καλώς επέστρεψες στον ΑΟΚ!…
 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Παντελή Πανουργιά

 

 

Ο Παντελής είναι ένας υψηλόσωμος και αθλητικός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχει διετελέσει μέλος της Κ19 της Εθνικής Ελλάδας ενώ έχει αγωνιστεί με τις ομάδες νέων σπουδαίων συλλόγων όπως της ΑΕΚ, της Γερμανικής Braunschweig και της Ολλανδικής Zwolle.

 

Μάλιστα έχει ήδη σημειώσει τις πρώτες του συμμετοχές στην Ελληνική Super League και πλέον ανήκει στην οικογένεια του Α.Ο Καβάλα.

 

Είμαστε βέβαιοι πως το πάθος του και η αθλητικότητα του είναι στοιχεία που θα βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της.

 

Παντελή καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα!