Δύο άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το νέο κυλικείο του γηπέδου στον Αμυγδαλεώνα. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας το οποίο έχει δοθεί στην Αστυνομία, ενώ οι φθορές που προκάλεσαν δεν είναι μικρές. 

 

Η ανάρτηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Δόξα Αμυγδαλεώνα: 

 

«Ο "κύριος" στην φωτογραφία μαζί με έναν ακόμη συνεργό μπήκε στο κυλικείο της ομάδας μας που με τόσο μεράκι και αγάπη κάναμε πραγματικότητα. Δεν είναι μόνο η υλική ζημιά (δεν είναι και μικρή) που έκαναν όσο το δηλητήριο που μας πότισαν, η ιδέα ότι δεν θα σε αφήσουν να προχωρήσεις, ότι και να φτιάξεις όσο και μεράκι να έχεις πάντα θα είναι εκεί να το καταστρέψουν και να σου βάλουν εμπόδια.

 

Είναι η σκέψη που κάνει κάθε άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά "δεν αξίζει τον κόπο ρε φίλε", είναι τα σχέδια που δεν θα πραγματοποιήσεις γιατί πάντα θα είναι αυτοί εκεί να στα καταστρέψουν, είναι το σφίξιμο που έχεις στο στομάχι γιατί έβαλες ώρες και κόπο από την ζωή σου για να βάλεις ένα λιθαράκι πολιτισμού σ αυτό τον τόπο. Είναι και τα παιδιά όμως ρε φίλε… σιγοψιθυρίζεις.

 

Κάποτε πρέπει να μπει ένα τέλος σ΄ αυτούς που θα έρθουν και σε δύο τρεις μήνες πάλι να κάνουν την καθιερωμένη τους "βόλτα" από όλα τα γήπεδα και τα σπίτια της περιοχής και αυτό είναι δουλειά της αστυνομίας (το υλικό είναι στα χέρια της και από την ευρύτερη περιοχή) .

 

Ζητάμε την βοήθεια της αστυνομίας αλλά και όποιον γνωρίζει πρόσωπα  για να συνεχίσουμε να έχουμε όνειρα και λιθαράκια να βάζουμε».