γράφει η 

Κάτια Γιαννουκάκου

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ της Τρίτης 9 Νοεμβρίου μετά τη σύγκρουση αυτοκινήτου και μηχανής. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δυο νεαροί επιβάτες της μηχανής ο ένας στα πόδια και ο άλλος στο κεφάλι. 

 

Διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο με δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ στο τόπο του ατυχήματος έφτασαν αστυνομικοί με τρεις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. 

 

Με αφορμή το ατύχημα που θα μπορούσε να έχει αποβεί μοιραίο για τη ζωή των εμπλεκόμενων οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς σημειώθηκε σε ένα επικίνδυνο σημείο εκεί όπου η οδός Αναγνωσταρά συναντιέται με την οδό Καραϊσκάκη. 

 

Το ένα όχημα έβγαινε από το στενό και το άλλο επιχείρησε να στρίψει προς το στενό. Εκεί το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη μηχανή. Να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα τυφλό σημείο στο οποίο δεν υπάρχει ορατότητα. 

 

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται καθώς στη συγκεκριμένη σημείο έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές. Αυτή τη φορά όμως λίγο έλειψε να χαθούν ανθρώπινες ζωές.

 

Ζητούν το στενό αυτό να γίνει μονής κυκλοφορίας. Να μονοδρομηθεί ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος της σύγκρουσης με όχημα που ανεβαίνει το δρόμο από την αντίθετη κατεύθυνση. Όπως λένε στο KavalaNews.gr έχουν απευθυνθεί στον Δήμο χωρίς ωστόσο να ικανοποιηθεί το αίτημά τους.