Οι Κρηνίδες προετοιμάζονται για τον Πανελλήνιο αγώνα moto cross το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Νοεμβρίου. Τον αγώνα διοργανώνει ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος της περιοχής. 

 

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στη νέα πίστα του ΑΜΟ Κρηνίδων, στην οποία μπαίνουν οι τελευταίες "πινελιές" και οι είναι οι πρώτοι αγώνες τέτοιου βεληνεκούς που θα φιλοξενηθούν στην περιοχή. 

 

«Οι εγκαταστάσεις στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι έτοιμες για να φιλοξενήσουν αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό» λέει στο KavalaNews, o πρώην αθλητής, πρόεδρος και νυν μέλος του ΑΜΟΚ, Αλέξανδρος Προκοπίου

 

Ο χώρος ήταν ένας σκουπιδότοπος που παραχωρήθηκε στον σύλλογο πριν 12 χρόνια. 

 

«Με ατομικές προσπάθειες φτάσαμε στο σημείο για να γίνει πλέον αθλητικό κέντρο μηχανοκίνητου αθλητισμού γιατί ήταν μία πίστα με προδιαγραφές και αδειοδότηση

 

Είναι μεγάλο γεγονός. Αλλά ακόμα μεγαλύτερο είναι ότι υπάρχει μία πίστα με τέτοιες προδιαγραφές στο νομό μας. Δύο – τρεις είναι σε όλη την Ελλάδα», σημειώνει ο κ. Προκοπίου. 

 

«Υπό φυσιολογικές συνθήκες μπορεί να είχαμε μέχρι και 200 συμμετοχές. Η κατάσταση είναι λίγο περίεργη για το άθλημα μετά το περιστατικό στα Γιάννιτσά».  

 

Επίσης επειδή η Ελλάδα είναι κοντά με την Βουλγαρία η οποία διαθέτει πολύ καλούς οδηγούς motocross, ο κ. Προκοπίου εκτιμά ότι θα υπάρχουν 20 συμμετοχές από τη γειτονική χώρα.

 

Ακούστε όσα είπε ο κ. Προκοπίου στον KavalaNews 102.8: 

 

 

 Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες στην πίστα (κεντρική φωτογραφία Alexis Prokopiou fb):