Την πραγματοποίηση μιας συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Παπαδόπουλου ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του δεύτερου Port Festival που θα γίνει και φέτος στη Σκάλα Καλλιράχης.

Η συναυλία ορίστηκε για τις 7 Αυγούστου.

 

Το φεστιβάλ αυτό διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιράχης και η δραστήρια νεολαία του, έχοντας ως εμπειρία την περσινή διοργάνωση στην οποία φιλοξενήθηκε και το μουσικό γκρουπ «Μέλισσες».

 

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν:

«Τι σημασία έχει αν αργήσαμε λιγάκι; Αν σου λείπει και εσένα ήρθε η ώρα… Μελωδίες που μαγεύουν και όλα αλλάζουν. Ήρθε η ώρα το νησί να ταξιδέψει στους πιο δυνατούς ρυθμούς του καλοκαιριού! Το Δεύτερο Port Festival ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 9:30 μμ. στο νέο λιμάνι της Σκάλας Καλλιράχης. Μία ξεχωριστή εκδήλωση που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους. Μαζί μας για πρώτη φορά στο νησί η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Δέσποινα Βανδή παρέα με τον ταλαντούχο Γιώργο Παπαδόπουλο και όλο τους το επιτελείο με μια μοναδική εμφάνιση. Την βραδιά θα πλαισιώσουν χορευτικά μπαλέτα (Dance Show) καθώς και ένα πρωτότυπο Fashion Show. Ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις!»

Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι η ημερομηνία έναρξης πώλησης των εισιτηρίων προπώλησης, η τιμή τους καθώς και τα κέντρα προπώλησης αυτών θα ανακοινωθούν σύντομα.