Ακόμα πιο δυνατός φαίνεται πως επιστρέφει ο δημοτικό σύμβουλος Καβάλας, Πέτρος Πετρόπουλος μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο κεφάλι για την αφαίρεση υπόφυσης. 

 

«Έφυγα δυνατός για τη δύσκολη μάχη και επέστρεψα ακόμη πιο δυνατός», λέει ο κ. Πετρόπουλος ο οποίος επέστρεψε στην Καβάλα και αναρρώνει. 

 

Η ανάρτηση του Πέτρου Πετρόπουλου: 

 

"Mετά την άκρως πετυχημένη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκα στο κεφάλι για την αφαίρεση υπόφυσης, με μία σύγχρονη (ρομποτική) μέθοδο, στη Νευροχειρουργική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όλα θέλω να ξέρετε ότι πήγαν εξαιρετικά καλά ενώ αυτήν την περίοδο είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης.

 

Έφυγα δυνατός για τη δύσκολη μάχη που είχα να δώσω και επέστρεψα στην Καβάλα μας ακόμη πιο δυνατός, με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας. Αντιμετώπισα με την οικογένεια μου το πρόβλημα στην υγεία μου με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και βγήκα νικητής και από αυτήν τη δύσκολη μάχη, νοιώθοντας διαρκώς την αγάπη όλων σας και γνωρίζοντας ότι οι σκέψεις και οι αμέτρητες ευχές σας θα με συντροφεύουν. 

 

Για τους λόγους αυτούς από καρδιάς θέλω να σας ευχαριστήσω έναν έναν και όλους μαζί και βέβαια την οικογένεια μου. Θερμά ευχαριστώ τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος διαρκώς ήταν πλάι μου με την πολύτιμη στήριξη του όπως και όλοι οι συνεργάτες του.

 

Παράλληλα θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ιατρό Νευροχειρουργό κ. Κωνσταντίνο Μπάρκα της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όλο το ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό και τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Αναστάσιο Μήτογλου.

 

Τέλος πολλές ευχαριστίες θέλω να εκφράσω στους καβαλιώτες ιατρούς κ.κ., Θεμιστοκλή Τεμεκονίδη (Ρευματολόγο), Νικόλαο Αγγελόπουλο (Ενδοκρινολόγος) και Ζώη Μάκρα (Ενδοκρινολόγος του Νοσοκομείου Αεροπορίας)".