Την Δευτέρα, (13/9) απαντήθηκε στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Μουλκιώτης, σχετικά με τις απολύσεις εργαζομένων στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων. "Δεν απαντήθηκε από τον κ. Χατζηδάκη, ο οποίος «κρύφτηκε», όπως άλλωστε «κρύβονται» τόσο καιρό και οι τοπικοί Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας", λέει η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του Κινήματος Αλλαγής. 

 

"Ο κ. Τσακλόγλου, Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, όχι μόνο δεν απάντησε σε καμία ερώτηση, από όσες του έθεσε ο κ. Μουλκιώτης, αλλά σχεδόν πανηγύρισε για το μειωμένο –κατά τα λεγόμενα του- ποσοστό ανεργίας και έστειλε τους απολυμένους, στον ΟΑΕΔ", επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ. 

 

"Δυστυχώς, δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Η παράταξη των απολύσεων και των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. Αθέτησαν τις υποσχέσεις που πρόσφατα έδωσαν οι ίδιοι, δια στομάτων Μητσοτάκη και Χατζηδάκη.

 

Ακόμα και σήμερα, οι  τοπικοί Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν λάβει θέση, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πως είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Η Ιστορία έγραψε πως οι πρώτες ομαδικές απολύσεις έγιναν επί  Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας με Νόμο του ΣΥΡΙΖΑ", καταλήγει η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΙΝΑΛ.