Αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Φεβρουάριο η δίκη του γιατρού από τη Θεσσαλονίκη για την υπόθεση της 14χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της, μετά την επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου. Ο δικηγόρος του επικαλέστηκε λόγους υγείας του πελάτη του. Ο γιατρός κατηγορείται και για τον θάνατο ενός 24χρονου ασθενούς στην Καβάλα.

 

Αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο η δίκη του γιατρού που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια ενός 24χρονου από την Καβάλα, που χειρουργήθηκε για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου προκειμένου να χάσει περιττά κιλά. 

 

Σημειώνεται ότι είναι ο ίδιος γιατρός που χειρούργησε την 14χρονη κόρη ιερέα από την Επανομή Θεσσαλονίκης, η οποία κατέληξε τον Ιούνιο μετά από επιπλοκές του ίδιου χειρουργείου. Ο ιερέας έχει προχωρήσει σε καταγγελία, ενώ μία ακόμα ασθενής έχει δηλώσει πως αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα μετά από αντίστοιχο χειρουργείο από τον ίδιο γιατρό. 

 

Για την υπόθεση θανάτου του 24χρονου από την Καβάλα κατηγορείται ένας ακόμα γιατρός που θα καθίσει στο εδώλιο του Γ' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Σημειώνεται ότι ο 24χρονος πέθανε το 2017 μετά από επέμβαση σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης.

 

Πηγή: voria.gr