Υπογράφηκε η οριστική ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων  Επενδύσεων του 2021 του Υπουργείου  Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για το έργο: «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στη Ν. Πέραμο» του Δήμου Παγγαίου, προϋπολογισμού 1.195.000 ευρώ. Το Γυμναστήριο πρόκειται να ανεγερθεί στο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Ν. Περάμου. 

 

«Η θετική αυτή εξέλιξη ήταν αποτέλεσμα της ουσιαστικής συνεργασίας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, και έρχεται σε συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης που είχε γίνει ενόψει της επίσκεψης του κ. Αυγενάκη στην Καβάλα, στις 20 Μαΐου 2021» αναφέρει ο δελτίο Τύπου του υπουργού. 

 

Ικανοποίηση στον Δήμο Παγγαίου 

 

«Σαν αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου μόνο ευτυχισμένος μπορώ να νιώθω. Μετα το έργο τοποθέτησης ταρτάν στο στάδιο της Ελευθερούπολης , άλλο ένα μεγάλο αθλητικό έργο μπαίνει σε φάση υλοποίησης, αυτό της κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στην Νέα Πέραμο», σημειώνει ο αντιδήμαρχος Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης

 

Η πίστη του Δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη στα αθλητικά ιδεώδη, η σκληρή δουλειά των εργαζομένων στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Παγγαίου,  καθώς και η σημαντική βοήθεια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και σε λίγο καιρό η νεολαία της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερών θα είχε το δικό της αθλητικό κόσμημα», καταλήγει ο κ. Μποσμπότης. 

 

Δείτε τα σχέδια