Σταδιακή αλλά αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και τον 15Αυγουστο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.

 

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ σημειώνει ότι στις 15 Αυγούστου, θα υπάρχει ηλιοφάνεια, αλλά ενισχυμένος θα είναι ο βοριάς, ανάμεσα στα 6 και στα 7 μποφόρ στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

 

Για το Σάββατο 14 Αυγούστου, ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει ότι η θερμοκρασία θα είναι επίσης στους 33 βαθμούς, ενώ θα υπάρχουν τοπικές μπόρες και καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Ενισχυμένος θα είναι ο βοριάς (6 – 7 μποφόρ) στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

 

Για τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 35 βαθμούς Κελσίου. Τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η ηλιοφάνεια, ενώ θα υπάρχει εξασθένηση του βοριά στα ανατολικά.

 

Από εκεί και πέρα η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι 37 βαθμούς ενώ για την Παρασκευή 20 Αυγούστου προβλέπεται άστατος καιρός. 

 

Δείτε την φωτογραφία του Σάκη Αρναούτογλου από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: