Αύριο Δευτέρα 2 Αυγούστου (εκτός αν δοθεί παράταση) λήγει η προθεσμία για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Το μεσημέρι της Κυριακής 1 Αυγούστου οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα έδωσαν στη δημοσιότητα τους όρους με τους οποίους παραχωρούν δωρεάν τις μετοχές τους στον Καναδοϊρανό επιχειρηματία Alexander Haditaghi

 

Συσκεκριμένα αναφέρουν: 

 

«Η κρισιμότητα της ιστορικής στιγμής για την άνοδο της ομάδας μας στην Super League 2, μετά από τον τιτάνιο και έντιμο αγώνα που δώσαμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, απαιτεί ανάλογη σοβαρότητα στην διαπραγμάτευση με τον επενδυτή.

 

Προκειμένου λοιπόν να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη ανοδική πορεία της ομάδας μας, αξιώνουμε να ικανοποιηθούν για την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, από τον υποψήφιο επενδυτή κ. Alexander Haditaghi, τα παρακάτω:

 

Να συμπληρώσει το ποσό που απαιτείται για την ολοκλήρωση της αύξησης του Μετοχικού κεφαλαίου (ποσό 100.000€).

 

Να καταθέσει το ποσό της εγγυητικής επιστολής ύψους (150.000 €).

 

Να καταθέσει σε εγχώριο τραπεζικό λογαριασμό προσώπου κοινής εμπιστοσύνης, το ποσό του 1.000.000€, το οποίο όπως δήλωσε, (δήλωση κ. Απόστολο Μουμτζάκη) είναι διατεθειμένος να δαπανήσει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

 

Τα ανωτέρω αφού συμφωνηθούν και υλοποιηθούν θα σημαίνουν ταυτόχρονα, με έγγραφη εκ των προτέρων δέσμευση μας, την μεταβίβαση των μέτοχων που διαθέτουμε, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΜΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, με την ευχή στο μέλλον το ποσό αυτό να κατατεθεί σε ίδρυμα της αρέσκειας του στην πόλη μας όπως ήταν η αρχική δέσμευση μας.

 

Άλλωστε είναι γνωστή και ξεκάθαρη η πρόθεση. μας εδώ και καιρό την οποία και είχαμε δημοσιοποιήσει ότι τα οικονομικά ανταλλάγματα από την παραχώρηση των μετόχων «δε χωράνε στις τσέπες μας».

 

Η έμπρακτη φιλανθρωπία του επενδυτή θεωρείται δεδομένη Με αυτόν τον τρόπο και μόνο διασφαλίζεται η Άνοδος της ομάδας μας και μεταβιβάζεται το σύνολο των μετοχών με ποσό μικρότερο του 1 δολαρίου.

 

Με τιμή

 

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965
Σωτήριος Δεληκάρης
Αντώνιος Αντωνίου
Αντώνιος Κατσαμακίδης»