Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των εκλεγμένων σε Κοινοβούλιο και Αυτοδιοίκηση αλλά και των τέως βουλευτών και τέως δημάρχων. 

 

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, αφορούν στοιχεία που υπέβαλαν οι πολιτικοί το 2020 για την οικονομική χρήση του 2019.

 

Ο βουλευτής με τα μεγαλύτερα έσοδα είναι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος (70 χιλ.) και με τα μικρότερα η Τάνια Ελευθεριάδου (42 χιλ). 

 

Ο βουλευτής με τις περισσότερες μετοχές (30 χιλ) και τις υψηλότερες καταθέσεις (272 χιλ) είναι ο Μακάριος Λαζαρίδης – μηδενικές μετοχές και τις χαμηλότερες καταθέσεις (11 χιλ) έχει η Τάνια Ελευθεριάδου. 

 

Ο βουλευτής με τα περισσότερα ακίνητα είναι ο Γιάννης Πασχαλίδης (29) και με τα λιγότερα η Τάνια Ελευθεριάδου (0). 

 

Κάθε βουλευτής διαθέτει δύο οχήματα, εκτός της Τάνιας Ελευθεριάδου (1) και του πρώην βουλευτή Γιώργου Παπαφιλίππου (3). 

 

Τη μεγαλύτερη οφειλή σε δάνειο εμφανίζει ο Μακάριος Λαζαρίδης (86 χιλ.) και τη μικρότερη ο Γιάννης Πασχαλίδης (7,5 χιλ). 

 

Στους τέως βουλευτές, ο Τάκης Εμμανουηλίδης εμφανίζει τα μεγαλύτερα εισοδήματα (86 χιλ. €) και τα περισσότερα ακίνητα (33) ενώ ο Γιώργος Παπαφιλίππου εμφανίζει το μικρότερο εισόδημα (37 χιλ.) και τις υψηλότερες καταθέσεις (216 χιλ.). 

 

Εμμανουηλίδης και Μορφίδης εμφανίζουν μηδενικές μετοχές και μηδενικές οφειλές δανείων. 

 

Μεταξύ των αυτοδιοικητικών, τα μεγαλύτερα έσοδα εμφανίζουν ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος (86 χιλ), ο τέως δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ (78 χιλ) και ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης (71 χιλ). 

 

Τα μικρότερα έσοδα εμφανίζουν ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης (19 χιλ), ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης (29 χιλ.) και η τέως δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα (30 χιλ.). 

 

Τις περισσότερες μετοχές διαθέτουν οι Χρήστος Μέτιος και Βαγγέλης Τσομπανόπουλος ενώ μηδενικές μετοχές εμφανίζουν οι Θόδωρος Μουριάδης, Σάββας Μιχαηλίδης, Λευτέρης Κυριακίδης και Δήμητρα Τσανάκα. 

 

Τις μεγαλύτερες καταθέσεις εμφανίζουν ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης (σχεδόν 900 χιλ. €) και ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης (σχεδόν 180 χιλ. €). 

 

Τα περισσότερα ακίνητα διαθέτει ο Φίλιππος Αναστασιάδης (48) και τα λιγότερα ο Θόδωρος Μουριάδης (1).

 

Τα περισσότερα αυτοκίνητα διαθέτει ο Σάββας Μιχαηλίδης (5) και τα λιγότερα ο Θόδωρος Μουριάδης (1) και ο Λευτέρης Κυριακίδης (1). 

 

Το μεγαλύτερο υπόλοιπο δανείου εμφανίζει ο Σάββας Μιχαηλίδης (180 χιλ. €) και το μικρότερο η Δήμητρα Τσανάκα (1.500€). 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ