Έσπασε τα κοντέρ στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις η Καβαλιώτισσα Στέλλα Κατερίνα Κυριακούδη με 19.565 μόρια. Αποφοίτησε από το 5ο Γενικό Λύκειο Καβάλας, και βάζει στόχο για σπουδές στην Ιατρική

 

«Είμαι χαρούμενη γιατί ανταμείφθηκε ο κόπος μου. Είχα καλές βαθμολογίες και νιώθω δικαιωμένη για την προσπάθειά μου όλα αυτά τα χρόνια. Σκέφτομαι κάτι σε σχέση με τη χειρουργική», λέει η Στέλλα Κατερίνα

 

«Για να αποκτήσεις βάσεις υπάρχει μία συστηματική προσπάθεια τα προηγούμενα χρόνια για να μην έχεις κενά, αλλά το πιο συστηματικό διάβασμα έγινε τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν πρέπει να αφήνεις κενά για να μην έχει αβεβαιότητες γι’ αυτά που θες να γράψεις και προσπαθείς μετά αναπληρώσεις» τονίζει. 

 

Ως ένα από τα χιλιάδες «παιδιά της πανδημίας», που το περσινό και φετινό σχολικό έτος κλήθηκαν να προσαρμόσουν τις ανάγκες της προετοιμασίας τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις σε μία πρωτόγνωρη συνθήκη.

 

«Το διάβασμα ήταν δύσκολο. Το πιο σημαντικό είναι η ψυχραιμία και να κατανέμεις σωστά τον χρόνο σου στη διάρκεια της ημέρας. Υπήρχε και προσωπικός χρόνος για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και αντέξεις όλη τη χρονιά.  

 

Έγιναν πολλές θυσίες. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά με την καραντίνα. Υπήρχε δυσκολίες στο συναισθηματικό και ψυχικό παράγοντα και προσφέραμε στήριξη ο ένας στον άλλο» συμπληρώνει η Στέλλα Κατερίνα.

 

Δείτε τα όσα δηλώνει στο center: