«Ο ΣΥΡΙΖΑ μένει πιστός και συνεχίζει να υπηρετεί το δόγμα του υγειονομικού σαμποτάζ, όπως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Έστω μετά από τόσους μήνες που προσπαθούν στελέχη του να σαμποτάρουν τη διαδικασία του εμβολιασμού, είναι θετικό που κάλεσαν τον κόσμο να εμβολιαστεί», είπε στον KavalaNews 102.8 ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.  

 

Υποχρεωτικός εμβολιασμός

 

«Ορθώς ανοίγει η συζήτηση για υποχρεωτικό εμβολιασμό» δήλωσε ο κ. Ρωμανός, ενώ είπε πως την Δευτέρα θα υπάρξουν νεότερα: 

 

«Δεν μπορούμε να βάζουμε κάτω από το χαλί συγκεκριμένες ομάδες που έχουν να κάνουν με ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού όπως άνθρωποι που εργάζονται σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων. Όπως είναι και ομάδες των υγειονομικών. Πρέπει να μπει στο δημόσιο διάλογο η συζήτηση της υπορεωτικότητας». 

 

Ακούστε όσα δήλωσε στον KavalaNews 102.8: 

 

 

«Το fake news του ΣΥΡΙΖΑ και το ασφαλιστικό»

 

«Κανείς δεν μίλησε για κλείσιμο νοσοκομείων, ούτε ο κ. Μητσοτάκης. Είπε για εξορθολογισμό του νοσοκομειακού χάρτη της χώρας. Είναι άλλο ένα fake news που συνεχίζει να αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Έχει διαψευστεί σε όλα», επισημαίνει. 

 

Για την κατάθεση του ασφαλιστικού τελικά τον Σεπτέμβριο, ο κ. Ρωμανός αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση είπε ότι: «Προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τα πάντα και να βιάσουν την αλήθεια

 

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο (ασφαλιστικό) περνάει στις επιτροπές της βουλής και θα ακολουθηθεί όλη η διαδικασία. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα έχει ψηφιστεί και δεν έχουμε λόγο να το τρέξουμε από τη στιγμή που θα το κάνουμε με το που ανοίξει η βουλή. Είναι ένα νομοσχέδιο που θέλουμε να αναδειχθεί». 

 

Στην ερώτηση για το αν θα δούμε εκλογές σύντομα, είπε πως: «Σε όσους αρέσει η συζήτηση για πρόωρες θα συνεχίσουν να την κάνουν».