Το «ιστορικό» ξενοδοχείο της Καβάλας Tosca, με την ξεχωριστή ακτή στα δυτικά της πόλης, έχει αλλάξει χέρια. Από τα μέσα Ιουνίου λειτουργεί και πάλι αλλά με νέα φιλοσοφία.  Η διαχείριση βρίσκεται στα χέρια του Χρίστου Ζαγγογιάννη και της Ειρήνης Βρανά, ενώ πλαισιώνονται και από επιχειρηματίες εκτός νομού. 

 

Για τα σχέδια, το όραμα, και το μέλλον της συγκεκριμένης επένδυσης μίλησε στον KavalaNews 102.8 η νομικός, Ειρήνη Βρανά

 

«Η φετινή χρονιά δεν θα είναι εύκολη. Έχουμε κινηθεί δυναμικά. Μαζί με τον κ. Ζαγγογιάννη έχουμε κάνει μία στροφή σε αγορές πέρα από αυτές που γνωρίζει η τοπική κοινωνία, ώστε η Καβάλα να γίνει εξέχων τουριστικός προορισμός», σημειώνει η Ειρήνη Βρανά.  

 

Σημαντική συμφωνία με επισκέπτες Σλοβάκους 

 

Όπως λέει η κ. Βρανά υπάρχει συνεργασία για την έλευση 150 Σλοβάκων τουριστών ανά εβδομάδα. Πρόκειται κυρίως για οικογένειες και θα μένουν για έξι μέρες στο ξενοδοχείο: 

 

«Ο δικός μας στόχος έχει πολλαπλές επεκτάσεις. Μία και βασική επέκταση είναι η ανάδειξη της πόλης ως τουριστικός προορισμός και η δημιουργία μίας τουριστικής ξενοδοχειακής αλυσίδας. Έχοντας και την εμπειρία του κ. Ζαγγογιάννη υπογράψαμε μία σημαντική συνεργασία με τη Σλοβακία και από την Παρασκευή (2/7) το ξενοδοχείο μας θα έχει μία μεγάλη πληρότητα από Σλοβάκους τουρίστες. Αυτό ήταν μία μεγάλη επιτυχία». 

 

Επιμήκυνση τουριστικής σεζόν με συνεργασίες 

 

«Η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν είναι ένας ακόμα στόχος. Είναι όμως κάτι που πρέπει να γίνει συνολικά με την τοπική αυτοδιοίκηση και με άλλες τουριστικές μονάδες που μπορούν να συντελέσουν στην επίτευξη αυτού του σκοπού. Είναι ένας λογικός στόχος. Υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασίες γιατί υπάρχουν και άλλες αξιόλογες μονάδες στην πόλη», λέει η κ. Βρανά. 

 

«Οι Καβαλιώτες έχουν επιστρέψει στην Τόσκα»

 

«Δεν συμφωνούσαμε με την τιμολογιακή πολιτική της προηγούμενης διαχειριστικής επιχείρησης και γι’ αυτό ανοίξαμε την είσοδο μας στους Καβαλιώτες

 

Δεν υπάρχει είσοδος, πάρα μόνο τρία ευρώ για την ξαπλώστρα και την κατανάλωση που θα κάνει ο πελάτης. Επίσης υπάρχει ανοικτός μπουφές το μεσημέρι και το απόγευμα για τους λουόμενος, η τιμή είναι προσιτή, ενώ υπάρχει και εστιατόριο που εξυπηρετεί τους λουόμενους. Οι Καβαλιώτες έχουν επιστρέψει στην Τόσκα» σημειώνει η Ειρήνη Βρανά. 

 

Επίσης τόνισε πως στόχος είναι και διοργάνωση εκδηλώσεων καθόλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο το καλοκαίρι

 

«Σκοπός είναι και η συνεργασία με την τοπική κοινωνία. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς παραγωγούς, επενδύουμε στην ποιότητα και προσπαθούμε να αναδείξουμε τοπικές γεύσεις», επισημαίνει. 

 

Ακούστε όσα είπε η Ειρήνη Βρανά στον KavalaNews 102.8