Την δική του απάντηση στον βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Μακάριο Λαζαρίδη, μέσω επιστολής δίνει η συντονιστική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Νέστου. Ο κ. Λαζαρίδης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισε αποτυχημένη την ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στη Χρυσούπολη με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Λαζαρίδη «να μείνει στις εσωκομματικές διενέξεις και αφήσει τα επικοινωνιακά τερτίπια»

 

Η επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Νέστου: 

 

"Αγαπητέ Κε Λαζαρίδη

 

Μας ευχαριστεί ιδιαίτερα το άμεσο ενδιαφέρον σας για την “αποτυχημένη” (όπως θέλετε να παρουσιάζετε) εκδήλωση της ΝΕ Καβάλας και Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νέστου στην Χρυσούπολη. Καθώς φαίνεται αγωνιάτε για τις παλαιοπολιτικές και παλαιοκομματικές τακτικές σας οι οποίες δεν έχουν θέση στον 21ο αι.

 

Μείνετε Κε Λαζαρίδη στις εσωκομματικές  σας  διενέξεις εντός νομού , μείνετε στα επικοινωνιακά σας τερτίπια κι αφήστε  σ’ εμάς την ουσία του πολιτικού αμεσοδημοκρατικού διαλόγου με τους πολίτες.

 

Συνεχίστε Κε Λαζαρίδη να συμπεριφέρεστε στους πολίτες του νομού σαν να είναι ινδιάνοι, συνεχίστε να μοιράζετε χάντρες και καθρεφτάκια ως φεουδάρχης που υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και των ψηφοφόρων.

 

Όσο για το διχαστικό λόγο, να σας υπενθυμίσουμε ότι ιστορικά δίχαζε η δεξιά με όποια μορφή κι αν είχε, όχι η αριστερά και με αυτές τις τακτικές εσείς ο ίδιος προσπαθείτε να συνεχίσετε την πολιτική σας καριέρα. 

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα βρίσκεται πάντα ανοιχτά σε επαφή με τον κόσμο χωρίς υπόγειες επαφές σε κλειστά γραφεία. Αν θεωρείτε ότι πολιτική είναι να ασχολείστε με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τότε μάλλον δεν έχετε τίποτα να επιδείξετε στον δικό σας πολιτικό χώρο και εξακολουθείτε να αντιπολιτεύεστε.

 

Εμείς, ως ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νέστου είμαστε υπερήφανοι και ικανοποιημένοι από τη μεγαλύτερη πολιτική αμεσοδημοκρατική λαϊκή εκδήλωση που έγινε στον νομό. Να σας ενημερώσουμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες. Διότι εμείς δεν φοβόμαστε το διάλογο και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 

Διότι εμείς δεν φοβόμαστε για τις πολιτικές μας. Διότι η αριστερά και οι προοδευτικοί πολίτες είχαν και έχουν στο επίκεντρο της πολιτικής τους και της σκέψης τους τον ΑΝΘΡΩΠΟ κι όχι τα οικονομικά συμφέροντα κάποιων λίγων. 

 

Κι επειδή εμείς έχουμε πολιτική παιδεία και δεν είμαστε διχαστικοί, στην επόμενη εκδήλωση θα είστε προσωπικά προσκεκλημένος για να εκφράσετε τη δική σας άποψη για την πολιτική, σε άμεση επαφή με τον κόσμο.

 

Θα χαρούμε λοιπόν να παραβρεθείτε στην επόμενη ανοιχτή πολιτική μας εκδήλωσή".

 

Η Συντονιστική Επιτροπή

Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΝΕΣΤΟΥ