Να απομακρυνθούν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου οι εγκαταστάσεις όλων των επιχειρήσεων από τους κοινόχρηστους χώρους της περιοχής του Περιγιαλίου ζητά με ανακοίνωσή του ο Δήμος Καβάλας ώστε να αρχίσει η διάνοιξη των δρόμων για την εφαρμογή του εγκεκριμένου σχεδίου Πόλης.  

 

Σε δηλώσεις του μιλώντας στον Κώστα Λουκούμη στον ραδιοφωνικό σταθμό KavalaNews 102,8 αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γιάννης Ιακωβίδης προέβλεψε πως θα υπάρξουν αντιδράσεις από την πρόσκληση που γίνεται ωστόσο είπε το σχέδιο πρέπει να προχωρήσει.

 

Ακούστε όσα δήλωσε ο Γιάννης Ιακωβίδης στον KavalaNews 102.8: 

 

 

Στο πλαίσιο των παραπάνω επιδιώξεων του Δήμου Καβάλας, οι ιδιοκτήτες ή οι χρήστες των κοινοχρήστων χώρων παρακαλούνται όπως:

 

1️. Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν στους εν λόγω χώρους θα πρέπει να απομακρύνουν τις εγκαταστάσεις τους μέχρι την 30η Οκτωβρίου 2021.

 

2️. Οι ιδιοκτήτες επικειμένων στις παλιές ιδιοκτησίες τους, έως την 31η Ιουλίου 2021 να προσέλθουν στο Δήμο Καβάλας για την προβλεπόμενη αποζημίωση αλλά και να απομακρύνουν ότι κινητό τμήμα επιθυμούν από τις επικείμενες κατασκευές τους.

 

3️. Η διάνοιξη των οδών θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2021 από την κεντρική αρτηρία της περιοχής και πρωτίστως από το τμήμα δυτικά των Κοιμητηρίων έως το όριο του πρώην στρατοπέδου Ασημακόπουλου.