Επιστροφή του ΟΘΑΚ με πολλές επιτυχίες στις αποσκευές των κολυμβητών του, από το Διεθνές Meeting ACROPOLIS 2021,το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. 

 

Στη πρώτη τους συμμετοχή, μετά από πολύ καιρό, σε τέτοιου επιπέδου αγώνες, οι αθλητές απέδειξαν για μια ακόμα φορά, ότι όταν έχεις δουλέψει σωστά και με συνέπεια, όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται. 

 

Μετάλλιο, όρια προεθνικής και συμμετοχές σε μεγάλους και μικρούς τελικούς, ήταν μια όαση σε όλα αυτά που περάσανε αθλητές και προπονητής όλο αυτό τον χρόνο, και μια υπόσχεση για το τι να περιμένουμε στο μέλλον. 

 

Βύρων Καρκαλιανίδης: Τρίτη θέση στα 200 ύπτιο και όριο προεθνικής. Συμμετοχή στο μικρό τελικό στα 100 ύπτιο. Ατομικό ρεκόρ και στα 100 πεταλούδα. 

 

Ιωάννη Σκαρης: Συμμετοχή στο μεγάλο τελικό στα 400 και 1500 ελεύθερο κατακτώντας όρια προεθνικής και στα δυο αγωνίσματα, καθώς και στα 200 ύπτιο με ατομικό ρεκόρ. 

 

Ελισάβετ Μαυρογιάννη: Συμμετοχή στο μικρό τελικό στα 400 ΜΑ και ατομικό ρεκόρ στα 200ΜΑ.

 

Θανάσης Παπαδόπουλος: Συμμετοχή στο μικρό τελικό στα 200 ύπτιο, απόδειξη ότι όταν θέλεις κάτι πολύ όλα τα προλαβαίνεις μιας και είναι τρίτη λυκείου. 

 

«Συγχαρητήρια σε αθλητές και προπονητή, έπεται συνέχεια με Ανοιχτή Θάλασσα στις 5/6 με τους. Γιάννης Σκαρης και Βασιλική Γιαντζη στην παρθενική τους εμφάνιση σε αυτά τα αγωνίσματα.  Καλή επιτυχία σε αθλητές και μαθητές που όλοι δίνουν και θα δώσουν τις δικές τους μάχες. Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο, τα εμπόδια είναι για να μας κάνουν πιο δυνατούς», αναφέρει ο ΟΘΑ Καβάλας. 

 

Δείτε Φωτογραφίες: