Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το «Thessaloniki AirSea Show». Τo event του καλοκαιριού που το συνηθίσαμε σχεδόν κάθε χρόνο στην Καβάλα «μετακομίζει» στη Θεσσαλονίκη με τις προετοιμασίες να έχουν ήδη αρχίσει για τον Μαϊο του 2022.

 

Την αμέριστη υποστήριξή τους στη διοργάνωση του «Thessaloniki Αir&Sea Show», που σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στην πόλη τον Μάιο του 2022, γνωστοποίησαν στους επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής, κ.κ. Παναγιώτη Γεωργιάδη και Παναγιώτη Καγιά, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας και η Διοίκηση της ΔΕΘ-Ηelexpo.

 

Τόσο ο Δήμαρχος της πόλης όσο και η ηγεσία της Διεθνούς Εκθέσεως εξέφρασαν την υποστήριξη στο εγχείρημα, τονίζοντας την πρόθεσή τους οι φορείς που εκπροσωπούν να συμμετέχουν στην Οργανωτική Επιτροπή του show. Στις συναντήσεις παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος αγκάλιασε εξ αρχής την πρωτοβουλία.

 

Είχαν προηγηθεί ανάλογες επαφές με τους εκπροσώπους της Fraport στη Θεσσαλονίκη και τον Λιμενάρχη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά και συμφώνησαν προφορικά στην πρόταση να αγκαλιάσουν το «Thessaloniki Air&Sea Show» που φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός για την πόλη.

 

Βάσει του σχεδιασμού που εκπονείται η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Θεσσαλονίκης δημιουργώντας μια ζώνη θέασης η οποία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, θα προσελκύσει χιλιάδες φίλους της αεροπορίας και της θάλασσας και θα μαγέψει όσους την παρακολουθήσουν με την αρτιότητα και το εντυπωσιακό θέαμα που θα παρουσιάσει στο κοινό.

 

Η διάρκεια των κύριων επιδείξεων θα είναι τριήμερη και μέσα από το πλέγμα των παράλληλων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα συνδυάζει τις τρεις διαστάσεις μιας πόλης: τον αέρα, τη θάλασσα και τη στεριά.

 

Το «Thessaloniki Air&Sea Show» αναμένεται να προσελκύσει πολλές διεθνείς συμμετοχές λόγω της δυναμικής της πόλης και της εξαιρετικής μορφολογίας της που την καθιστά ιδανικό θέατρο για ένα τέτοιο γεγονός.

 

Οι επιχειρησιακοί διευθυντές μετράνε εμπειρία 10 πρωτοποριακών διοργανώσεων αυτού του χαρακτήρα που έχουν πραγματοποιήσει με ξεχωριστή επιτυχία. Slogan της διοργάνωσης είναι το «Σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι» και είναι ανοιχτό για όλες τις ηλικίες.