γράφει η 

Κάτια Γιαννουκάκου

 

Γκάφες, λάθη και υπομόνευση προορισμών όπως η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη καταλόγισε στον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Κώστα Λουκούμη η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου με αφορμή το κλείσιμο του συνοριακού σταθμού στη Νυμφαία.

 

Η κ. Νοτοπούλου τόνισε πως το λάθος φέτος γίνεται από την αρχή, «15 του μηνός άνοιξαν τον τουρισμό, 15 του μηνός έκλεισαν τη Νυμφαία» είπε και επισήμανε πως αυτά είναι λάθη που θα μείνουν στη μνήμη του κόσμου που επισκέπτεται την περιοχή και για τις επόμενες χρονιές.

 

«Δεν είναι δυνατόν επί ένα χρόνο αυτή η κυβέρνηση να μην έχει κάνει τίποτα για να ανοίξει τα σύνορα, έναν χρόνο το ήξεραν δεν είναι κάτι πρωτοφανές και πέρυσι τα ζήσαμε», είπε επίσης η τομεάρχης τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και εξήγησε πως «οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής είχαμε εδώ και καιρό ασκήσει πιέσεις χτυπώντας καμπανάκι για τη Νυμφαία». 

 

Σχολιάζοντας την πορεία των εμβολιασμών ενόψει του ανοίγματος του τουρισμού είπε πως «στο θέμα των εμβολιασμών είμαστε πολύ πίσω. Η κυβέρνηση αποφάσισε να εμβολιάσει αφού άνοιξε τον τουρισμό». 

 

Αναφορικά με την στήριξη στις επιχειρήσεις του τουρισμού είπε «καταρχάς να τη δούμε γιατί μέχρι τώρα μόνο ακούμε δεν έχουμε δει τίποτα. Υπάρχουν αδικίες που αφήνουν εκτός πολλές επιχειρήσεις της χώρας» είπε η κ. Νοτοπούλου.

 

Ακούστε τι είπε στον KavalaNews 102,8 η κ. Κατερίνα Νοτοπούλου