Πριν μερικές ημέρες ξεκίνησε επίσημα ένα ανοιχτό κάλεσμα (Casting call) σε όλες τις γυναίκες της Καβάλας που θέλουν να βρουν τον νέο εαυτό τους, το στιλ που τους ταιριάζει εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Μέσα από αυτό το κάλεσμα θα επιλεχθεί μια τυχερή που θα κερδίσει ένα μοναδικό Makeover.

 

Αυτή τη πρωτοβουλία την διοργανώνει το «Pimp My Style Makeover» και την πλαισιώνουν κορυφαίοι επαγγελματίες της Καβάλας, οι οποίοι θα παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ομορφιάς, σωματικής και ψυχικής υγείας, σε μία τυχερή γυναίκα που θα βιώσει μια ολική μεταμόρφωση, εσωτερικά και εξωτερικά.

 

Οι επαγγελματίες που θα συμμετέχουν είναι Jean Pierre Hairstudio

 

- Pimp My Style

 

- Akro Nailroom

 

- Lucent Beauty Salon

 

- Lemonidis Shoes

 

- Vastyle Project

 

- From Jenny with Love Boutique Yoga Enalia

 

- Loftstudio Photography K&M espresso-mini market

 

«Η πραγματική ομορφιά αγκαλιάζει και το έξω και το μέσα, για αυτό ψάχνουμε εσένα, που θα ήθελες να αλλάξεις αλλά δεν ξέρεις ΠΩΣ!» μας λέει η Μαρία Αλεξιάδου, εμπνεύστρια της δράσης αυτής και πρωτοστάτης της πρωτοβουλίας «Pimp My Style Makeover» που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια στην Ορεστιάδα, με μοναδικά αποτελέσματα.

 

Μέσα σε 10 μέρες θα έχει την ευκαιρία η νικήτρια να περάσει από διάφορες διαδικασίες που θα συμβάλλουν στο τελικό αποτέλεσμα. Θα ξεκινήσει με τον σωστό σχηματισμό φρυδιών και μια περιποίηση προσώπου (Lucent Beauty Salon).

 

Θα συνεχίσει με αλλαγή χρώματος (Jean Pierre Hairstudio) και κουρεματος (Pimp My Style) περιποίηση νυχιών-μανικιούρ-πεντικιούρ (Akro Nailroom) και θα καταλήξει σε μία επαγγελματική φωτογράφηση (Loft Studio) με διαφορετικά στιλ ρούχα (Vastyle Project & From Jenny with Love Boutique) και παπούτσια (Lemonidis shoes).

 

Ταυτόχρονα, εκείνο το διάστημα θα κάνει μαθήματα γιόγκα από την Yoga Enalia και 2 συνεδρίες ενεργειακής θεραπείας και coaching για όποιο θέμα την απασχολεί αυτή τη στιγμή στη ζωή της (επαγγελματικά, συντροφικά, οικονομικά, κτλ) από την Μαρία Αλεξιάδου (Pimp My Style). 

 

Σε όλο το project οι καφέδες και τα κοκτέιλ θα είναι από το K&M espresso- mini market.
Όλη η διαδικασία αλλαγής θα συνοδεύεται από step by step stories, φωτογράφηση πριν και μετά και θα επικοινωνηθεί στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Αν πιστεύεις λοιπόν πως δεν έχεις βρει ακόμα το στυλ που σου ταιριάζει, πως η καραντίνα σε έκανε να βλέπεις τον εαυτό σου τελείως παρατημένο, πως νιώθεις ότι αξίζεις μια αλλαγή στη ζωή σου, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στέλνοντας τα στοιχεία σου (Όνομα, Ύψος, Νο. Παπουτσίων, ΓΙΑΤΙ θέλεις να αλλάξεις) εδώ ->

 

http://m.me/PimpMyStyle

 

Περισσότερες πληροφορίες για το ανοιχτό κάλεσμα (casting call) στο Facebook εδώ -> https://bit.ly/3fsampj

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Pimp My Style Makeover της Ορεστιάδας δες εδώ -> http://www.pimpmystyle.gr/makeover-orestiada/.