Ο Βουλευτής  Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, μετά από συνεχή επικοινωνία του με τους αρμοδίους του Υπουργείου Οικονομικών, θα ήθελε να πληροφορήσει τους επαγγελματίες που επλήγησαν από τις πλημμύρες που έλαβαν χώρα σε περιοχές του Δήμου Νέστου το 2018, ότι οι εκτιμήσεις ζημιών βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο επεξεργασίας. 

 

Αμέσως  μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία των εκτιμήσεων, θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι αποζημιώσεις για αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμούς και εμπορεύματα επιχειρήσεων, εμπορικών καταστημάτων και βιοτεχνικών μονάδων λόγω των απρόβλεπτων πλημμυρών που εκδηλώθηκαν στις 27 και 28 Ιουνίου του 2018 στις περιοχές του Δήμου Νέστου της Π.Ε. Καβάλας.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Παρ’ όλη την σημειωθείσα καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των αποτιμήσεων των ζημιών από τους αρμόδιους τοπικούς φορείς, το Υπουργείο Οικονομικών, ικανοποιώντας το αίτημά μου για επιτάχυνση της διαδικασίας, προχωρά άμεσα στην επεξεργασία των στοιχείων ώστε να καταβληθούν το συντομότερο δυνατό οι αποζημιώσεις στους δικαιούχους. 

 

Καταγράφω ένα προς ένα τα προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μου και ενεργώ με υπομονή και επιμονή για τη επίλυση τους.»

 

δελτίο Τύπου