Σειρά συναντήσεων κι επαφών με τοπικούς βουλευτές είχε, την προηγούμενη εβδομάδα, η διοίκηση του σωματείου εργαζομένων στην ΚAVALA OIL «Το Βαρέλι», στα πλαίσια ενημέρωσης για τις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της βιωσιμότητας του Πρίνου.

 

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 08/04/21, συναντήθηκε κι ενημέρωσε το βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πασχαλίδη για το πρόγραμμα «εργολαβοποίησης», που επιχειρεί να υλοποιήσει η ENERGEAN.

 

Ο κ. Πασχαλίδης μετά τη συνάντηση - ενημερωση δήλωσε: «Πρέπει να υπάρχει δουλειά στην Καβάλα με αξιοπρέπεια για 25 χρόνια, όσος και ο χρόνος που αντιστοιχεί στην αδειοδότηση που δόθηκε στην εταιρία, επ’ ωφελεία και της τοπικής κοινωνίας».

 

Το Σάββατο 10/04/21 οι επαφές συνεχίστηκαν, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο να ενημερώνεται για τις εξελίξεις, αναφορικά με τις βλέψεις της εταιρίας για το μέλλον του Πρίνου.

 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε: «Το κράτος στέκεται αρωγός στην επιχείρηση για να αναπτύξει κι όχι να μειώσει τις εργασιακές σχέσεις και τους εργαζομένους στα πετρέλαια, θίγοντας την ασφαλή λειτουργία και τα οφέλη για την κοινωνία της Καβάλας».

 

(δελτίο Τύπου)