«Στο τελικό στάδιο έχει μπει μετά από τρία τουλάχιστον χρόνια η μετεγκατάσταση του Ειρηνοδικείου Θάσου στο κτίριο της ΔΟΥ Θάσου» είπε στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιώργος Γραμμένος

 

«Η Ελληνική Εταιρεία Δημοσίου, στην οποία ανήκει το κτίριο της ΔΟΥ Θάσου, έχει βάλει χρονοδιάγραμμα και απαιτεί από τα υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης μέσα σε 30 ημέρες να προχωρήσει η διαδικασία υπογραφής της σύμβασης».

 

«Τα πράγματα ήταν δύσκολα λόγω της γραφειοκρατίας. Υπάρχει η διάθεση. Κάναμε βήματα. Έγιναν επαφές σε επίπεδο υπουργών και συναντήσεις. Είμαστε στο σημείο ότι πρέπει να υπογραφεί η μίσθωση μεταξύ της ΕΤΑΔ και της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου η οποία θα μισθώσει το ακίνητο για λογαριασμό του Ειρηνοδικείου», δήλωσε ο Γιώργος Γραμμένος.  

 

«Έχουμε καταλήξει στα μισθώματα και τον χρόνο. Οι τεχνικές υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης σε συνεννόηση με την αντιπεριφέρεια θα κάνουν τις απαραίτητες διαμορφώσεις στον χώρο, όπως το ακροατήριο και ο,τι άλλο απαιτείται», είπε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας.