Η τοπική κοινότητα Κεχροκάμπου τιμά την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση τοποθετώντας μακέτες στο κοινοτικό κατάστημα της περιοχής μακέτες με ήρωες του 1821.  

 

"200 Χρόνια μετά την Επανάσταση. Μία ημέρα χαραγμένη στη σκέψη όλων, μία ημέρα που δεν μπορεί να ξεχαστεί από κανένα Έλληνα Πολίτη. Αυτή τη μέρα εγώ και το Συμβούλιο μου την αποτυπωνουμε με τις παρακάτω μακέτες που απεικονίζουν ήρωες της επανάστασης", αναφέρει ο πρόεδρος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κεχροκάμπου, Αλέξανδρος Μουστακίδης

 

"Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω εγώ και το Συμβούλιο μου για όλους εσάς και για τον τόπο μας. Πήραμε μόνοι μας πρωτοβουλία και σας παρουσιάζουμε αυτές τις όμορφες μακέτες που απεικονίζουν ήρωες της Επανάστασης. Μακέτες που από σήμερα είναι στο χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος του Κεχροκάμπου.

 

Ευχαριστώ τους Συνεργάτες μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν στο ότι κάνω και με στηρίζουν πάντα. Όλοι μας κάνουμε το καλύτερο προς όλους χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις. Έτσι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί και μαζί θα κάνουμε τον τόπο μας να πάει ψηλά, να πάει στην πρώτη θέση γιατί εκεί του ανήκει. Σας ευχαριστώ", καταλήγει ο κ. Μουστακίδης.