Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε την Κυριακή (7/3) το Δάτο Καβάλας και μετέβη μαζί με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, Λόλακα Γιώργο, στη περιοχή του επιδιορθωμένου (αντικατάσταση πεπαλαιωμένων θυρών) πλέον φράγματος που επιδιορθώθηκε για να διασφαλίσει τη σωστή διαχείριση των υδάτων και την αποφυγή πλημμυρών, κάτι που ταλαιπωρούσε καιρό τώρα τους αγρότες της περιοχής.

 

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του κ. Παχαλίδη, τα χρήματα για τη επισκεύη του φράγματος, την κατασκευή της  παρακείμενης γέφυρας από σκυρόδεμα καθώς και τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας για τη γύρω περιοχή εξασφαλίστηκαν μετά τη καίρια παρέμβαση του Βουλευτή, μεταξύ άλλων και για τα συγκεκριμένα ζητήματα του Δάτου, κατά τη συνάντησή του τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Συγκοινωνιών στις 16 Ιανουαρίου 2020.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Βρέθηκα σε μια περιοχή οι κάτοικοι της οποίας βασίζονται στην αγροτική παραγωγή για να εξασφαλίσουν το εισόδημα τους. Χαίρομαι που οι προσπάθειές μου αποφέρουν καρπούς και συνδράμουν ουσιαστικά τον δύσκολο αγώνα τους. Σαν Κυβέρνηση κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε όρθια την αγροτική παραγωγή. Συνεχίζουμε…»