"Είναι τουλάχιστον περίεργο το γεγονός ότι , κάθε φορά που έρχεται ως θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο το ζήτημα της δουλείας – μίσθωσης ακινήτου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ προς την κοινοπραξία μεταφοράς φυσικού αερίου ΤΑΠ , η δημοτική αρχή  προσπαθεί να παραπληροφορήσει μέσω ψευδών δηλώσεων , οι οποίες αργότερα αποδίδονται σε «λάθος», τονίζει σε γραπτή της δήλωση η Αναστασία Ιωσηφίδου

 

Αναλυτικά η δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Ανάσα για τον Δήμο" και πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ αναφέρει: 

 

"Έτσι μετά την περυσινή  ανεκδιήγητη δήλωση,  εξωτερικής συνεργάτιδας που τοποθέτησε στην επιχείρηση  η διοίκηση του κ. Μουριάδη , ότι δήθεν η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ επί της διοικήσεως μου είχε «χάσει» το δικαστήριο με τον ΤΑΠ , το οποίο ανασκεύασε βεβαίως αργότερα, ήρθε σήμερα η δήλωση του αντιδημάρχου κ. Παπαδόπουλου Θεόδωρου , ο οποίος δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι το βαλβιδοστάσιο του ΤΑΠ στην περιοχή του Χαλκερού , εγκαταστάθηκε σε ακίνητο που είχε παραχωρηθεί – πουληθεί από την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στον ΤΑΠ επί της διοικήσεως μου!!!

 

Η άμεση και έντονη παρέμβαση μου στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό , οδήγησε τον κ. Θ. Παπαδόπουλο να μου αποστείλει μετά από λίγη ώρα,  διαδικτυακό  μήνυμα με το οποίο μου ζητούσε συγγνώμη, αποδίδοντας το «λάθος» του σε «κακή πληροφόρηση» 

 

Δεν έχω κανένα λόγο να μην αποδεχθώ την συγγνώμη του,  εφόσον μάλιστα αυτή προέρχεται από λάθος πληροφόρηση , υπό  την προϋπόθεση βεβαίως ότι θα προχωρήσει σε διάψευση του σε κάθε μέσο ενημέρωσης όπου έχει αυτό αναπαραχθεί.  Όμως δεν μπορώ να μη σχολιάσω το γεγονός , ότι  ο κ. Θ. Παπαδόπουλος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και μεταξύ αυτών που ψήφισε την περασμένη εβδομάδα την επίμαχη παραχώρησημίσθωση ακινήτου της επιχείρησης   στον ΤΑΠ , παρακάμπτοντας μάλιστα την δεδηλωμένη αντίθετη βούληση του δημοτικού συμβουλίου . 

 

Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται κανείς. Μήπως και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είχαν «κακή πληροφόρηση», όπως εκείνος; Αν ναι ,  ποιος ευθύνεται για αυτήν; Ποιος φρόντισε , αν ισχύουν τα λεγόμενα του κ. Θ.  Παπαδόπουλου, να τους παραπληροφορήσει; Και τέλος, μήπως η «κακή» αυτή πληροφόρηση αφορά και άλλα γεγονότα,  που οδήγησαν τόσο τον ίδιο όσο και τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου στην απόφαση τους αυτή;

 

Καλώ τον αντιδήμαρχο κ. Παπαδόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης,  που ψήφισαν υπέρ της παραχώρησης του ακινήτου στον ΤΑΠ , στηριζόμενοι ενδεχομένως σε «κακή πληροφόρηση», να επανεξετάσουν την θέση τους και να ακυρώσουν οι ίδιοι την απόφαση που έλαβαν,  παραπέμποντας αυτό στο δημοτικό συμβούλιο  , που είναι άλλωστε το μόνο καθολικά αντιπροσωπευτικό της βούλησης των δημοτών μας   όργανο. Τους διαβεβαιώνω ότι θα μας απαλλάξουν όλους από περιττό κόπο".