«Με καθυστέρηση ενός έτους ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας θυμήθηκε να ζητήσει το άνοιγμα της συνοριακής εισόδου της Νυμφαίας», αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Πολυμέρου με αφορμή τις δηλώσεις του Κώστα Αντωνιάδη για την ανάγκη επαναλειτουργίας του συνοριακού σταθμού της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

 

Επιπλέον, τονίζει πως ο κάθε αντιπεριφερειάρχης, είτε χωρικός είτε θεματικός οφείλει να πρωτοστατεί στις εξελίξεις κ να είναι πρωτοπόρος όχι να λειτουργεί με χρόνο καθυστέρηση. 

 

 

Δείτε όλη την ανακοίνωση της Μαρίας Πολυμέρου 

 

Διαβάσαμε σήμερα σε καθημερινή εφημερίδα ότι ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ζήτησε (κάλιο αργά παρά ποτέ) να γίνουν ενέργειες ώστε να ξαναλειτουργήσει η συνοριακή είσοδος της Νυμφαίας για την είσοδο τουριστών!!!

 

Χαίρομαι πολύ που συμφωνεί με τις απόψεις μου ΛΥΠΑΜΑΙ που το κάνει ακόμη μια φορά απλά ως παρατηρητής των εξελίξεων.  

 

Ο κάθε αντιπεριφερειάρχης, είτε χωρικός είτε θεματικός οφείλει να πρωτοστατεί στις εξελίξεις κ να είναι πρωτοπόρος όχι να λειτουργεί με χρόνο καθυστέρηση 

 

Με καθυστέρηση, λοιπόν, σχεδόν ενός έτους ο σημερινός αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, που πολλές φορές έχει ψηφίσει κατά των συμφερόντων των Π.Ε. Καβάλας & Π.Ε.Θάσου θυμήθηκε να ζητήσει το άνοιγμα της συνοριακής εισόδου της Νυμφαίας !!!

 

Μάρτιο μήνα πλέον να απευθυνθεί προς οποιοδήποτε αρμόδιο φορέα.  

 

Τον παροτρύνουμε να διαβάσει την επερώτηση που έχω καταθέσει στο Π.Σ. (19/2 ε.ε.) σχετικά με τον τουρισμό μήπως και μπορέσει να αντιληφθεί και τι άλλο χρειάζεται ο τουρισμός στην Θάσο και στην Καβάλα, τι πρέπει να γίνει για την υγειονομική ασφάλεια και ταυτοχρόνως να μάθει και τι άλλα προβλήματα έχει προκαλέσει στον τουρισμό και στην οικονομία η διοίκηση στην οποία μετέχει! 

 

Τους προβληματισμούς τους οποίους έχουνε όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου κ ήταν στην ευχέρεια της διοίκησης να συζητηθούν στο Περιφερειακού Συμβουλίου του Φεβρουαρίου αλλά προφανώς δεν το θεώρησαν σημαντικό θα συζητηθεί τέλος Μαρτίου!

 

Γιατί ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας αφού νοιάζεται τόσο πολύ δεν ζήτησε να συζητηθεί η επερώτηση μου;

 

Αυτά που επιτέλους ανακάλυψε θα πρέπει να τα θέσει πρώτιστα στην διοίκηση της Περιφέρειας ! 

 

Τέλος οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε θέση ευθύνης και οφείλει να μην λειτουργεί ως ουραγός κι έτσι να πλήττει τις Π.Ε. Καβάλας κ Π.Ε.Θάσου.

 

Μαρία Πολυμέρου 

 

Π. Σύμβουλος Π.Ε Θάσου 

Τουρ. Πράκτορας 

 

Υ.Γ. Τα πολυφωτογραφημενα φώτα που μας αλλάξατε στο οδικό δίκτυο καλό θα είναι να ανάβουν κιόλας. Διότι σε πολλά σημεία εδώ και 20 μέρες παραμένουν σαν τη διοίκηση, χωρίς φως.