Με μία συγκινητική επιστολή προς όλους στο νοσοκομείο Καβάλας, οι συγγενείς μίας 40χρονης που κατέληξε το προηγούμενο διάστημα από ανεύρισμα, θέλησαν να πουν ένα εγκάρδιο «ευχαριστώ» για την στήριξη και την αντιμετώπιση που έλαβαν. 

 

"Χάσαμε τον άνθρωπό μας, από την μια στιγμή στην άλλη. Παρόλα αυτά, η αντιμετώπιση και  η συμπαράσταση που λάβαμε από το προσωπικό του Νοσοκομείου, μας  βοήθησε να το διαχειριστούμε όσο ήταν δυνατό καλύτερα", λένε οι συγγενείς

 

Η επιστολή: 

 

"Μέσα από την παρούσα  επιστολή,  θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

 

Ευχαριστούμε  το Προσωπικό των ΤΕΠ που στις 24.01.2021 έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσει τον άνθρωπό μας,  που σε τόσο νέα ηλικία, μόλις 40 ετών, έπαθε ανεύρισμα εγκεφάλου.  

 

Ευχαριστούμε το Ιατρό Νευροχειρούργο κ. Αντωνίου Γεώργιο, για την άρτια ενημέρωση αναφορικά με την εξέλιξη του περιστατικού, την υπομονή να απαντήσει στην κάθε μας ερώτηση,  στο σεβασμό που έδειξε με τον ευγενικό τρόπο του στον πόνο μας.

 

Ευχαριστούμε το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας , που μας διευκόλυνε όσο περισσότερο μπορούσε και που μας συμπαραστάθηκε με τον δικό του τρόπο.

 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ , στην Προϊσταμένη της ΜΕΘ Κουτσούκη Σωτηρία, η οποία ήταν δίπλα μας όλη αυτή την δύσκολη και βασανιστική εβδομάδα που περάσαμε, μη λογαριάζοντας ωράριο εργασίας, με βαθιά ενσυναίσθηση, με μεγάλη υπομονή και αμεσότητα στην επικοινωνία, με σεβασμό στον πόνο μας, με συμπόνια κ με τον γλυκό της λόγο, ο οποίος ήταν βάλσαμο στον τεράστιο πόνο μας. 

 

Ευχαριστούμε την κ. Νάγκυ Εύα Οτίλια, που με τον υπέροχο και ανθρώπινο τρόπο που μας μίλησε,  μας έδειξε τον δρόμο της μεγαλοψυχίας,  της επιλογής δωρεάς οργάνων. Επιλογή  την οποία κάναμε και  μας  γέμισε γαλήνη, καθώς ο θάνατος του δικούς μας ανθρώπου  χάρισε ζωή και χαρά σε κάποιους άλλους, κάτι που  σίγουρα  η Παναγιώτα μας  θα το επέλεγε, καθώς ήταν μια δοτική ψυχή.

 

Τέλος ευχαριστούμε την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Ζεκάκη Σταματία , η οποία μας συμπαραστάθηκε στο έπακρο, με τον δικό της ευγενικό, ζεστό και ανθρώπινό τρόπο.

 

Χάσαμε τον άνθρωπό μας, από την μια στιγμή στην άλλη…. Παρόλα αυτά, η αντιμετώπιση και  η συμπαράσταση που λάβαμε από το προσωπικό του Νοσοκομείου,  μας  βοήθησε να το διαχειριστούμε όσο ήταν δυνατό καλύτερα.

 

Συνεχίστε το υπέροχο έργο σας…. 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ"

 

Με βαθιά εκτίμηση

 

Ο σύζυγος: ΨΩΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

Η αδελφή: ΔΟΞΑΚΑΚΗ ΧΡΣΟΥΛΑ

 

Η ξαδέλφη: ΠΑΠΑΚΗ ΖΩΗ