Αποχή αποφάσισε και η παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας (18/1). 

 

Θα απέχει από την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για την νέα χρονιά η παράταξη της τέως δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα. Η παράταξη «Ανάσα για τον Δήμο», σύμφωνα με επιστολή της προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου (δες ΕΔΩ). 

 

 Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζει την αποχή από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου η  “Συμπαράταξη πολιτών”. Η παράταξη του Άρη Βέρρου καταλογίζει στον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη εμπαιγμό στο θέμα των εργαζομένων στη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι».

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων θα συνδεθούν στην τηλεδιάσκεψη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας. 

 

Η ανακοίνωση του Μάκη Παπδόπουλου: 

 

«Γιατί απέχουμε από το Δημοτικό Συμβούλιο»  

 

  

"Με επιστολή που στείλαμε σήμερα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνουμε ότι απέχουμε από την 1η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που διεξάγεται σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021.

 

Εδώ και πολύ καιρό, ο Δήμαρχος Καβάλας έχει παραμερίσει το Δημοτικό Συμβούλιο, δεν εφαρμόζει αποφάσεις του, είναι εχθρικός στη συνεννόηση και τη συνεργασία, διχάζει την κοινωνία αντί να την ενώνει και επιτίθεται σε όποιον κάνει κριτική. 

 

Τώρα όμως, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. 

 

Ο κ. Μουριάδης έχει εξαπολύσει οργανωμένη “εκστρατεία” κατασυκοφάντησης και σπίλωσης της αντιπολίτευσης και ειδικά της παράταξής μας, με αφορμή την υπόθεση της σφράγισης του πάρκινγκ “Ροδόπη”. 

 

Στόχος του είναι να αποκρύψει την απαράδεκτη ολιγωρία του, που οδήγησε στο κλείσιμο του πάρκινγκ.

 

Αυτή η κατάσταση με την κατασκευή “εσωτερικών εχθρών”, όπως έχει συμβεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

 

Περιμένουμε από τον Δήμαρχο Καβάλας να αλλάξει πολιτική συμπεριφορά και να σεβαστεί ουσιαστικά τον ρόλο των δημοτικών παρατάξεων και του Δημοτικού Συμβουλίου".