Σοκ έχει προκαλέσει στην Αλβανία και συγκεκριμένα στα Τίρανα η δολοφονία δύο αδελφών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με το διπλό φονικό να φαίνεται να έχει προεκτάσεις ακόμα και στη Θεσσαλονίκη. Η μία από τις δύο αδελφές μέχρι πριν από μερικούς μήνες έμενε στην Καβάλα

 

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τον alpha, η γυναίκα όπου διέμενε στην Καβάλα, πήγαινε σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας απ΄όπου και εξαφανιζόταν συχνά. Η ίδια έλεγε ότι φεύγει για την πατρίδα της. Θέλει να κάνει καινούρια αρχή. Να πιάσει δουλειά. Δεν έλεγε πολλά για τα προσωπικά της και ήταν κλειστός άνθρωπος. Το σπίτι δεν το έχει ξενοικιάσει ακόμα.

 

Όπως μεταδίδει το ΤLive, που επικοινώνησε με συμμαθήτρια της κοπέλας που φοιτούσε στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας: «Δεν δημιουργούσε προβλήματα. Είπε ότι είχαν έρθει από την Αλβανία για μία καλύτερη ζωή. Έφευγε από το σχολείο και έλλειπε και δύο μήνες. Μας είπε ότι θα δουλέψει στην Θάσο, σε ξενοδοχείο. Ήθελε να πάρει πτυχίο για να πάρει και κάποια επιδόματα»

Το ιστορικό

 

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από την ΕΡΤ, oι συγγενείς των θυμάτων κατήγγειλαν στην αλβανική τηλεόραση ότι ο 59χρονος άνδρας που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει τους φόνους εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια πουλούσε τα παιδιά τους.

 

«Εχουν πουληθεί πάνω από 10 μωρά»

 

Μιλώντας στην εκπομπή του καναλιού Top Channel, η αδερφή των θυμάτων τόνισε μεταξύ άλλων: «Τη μικρή αδερφή μου την πήρε με αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη και την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ τις άφηνε έγκυες και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους ». «Εχουν πουληθεί πάνω από δέκα μωρά», συνέχισε.

 

Ηταν αποφασισμένες να μιλήσουν

 

Ο δράστης φαίνεται πως ήθελε να κλείσει μια για πάντα τα στόματα των δύο γυναικών όταν αντιλήφθηκε ότι θα μαρτυρούσαν τα όσα βίωναν εδώ και χρόνια στα χέρια του. Γι' αυτό την τελευταία ημέρα του 2020 με ένα καλάσνικοφ μπήκε στο διαμέρισμα που έμεναν και τις σκότωσε εν ψυχρώ.

 

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και ομολόγησε τις δολοφονίες ενώ την ίδια ώρα έχουν αρχίσει και οι έρευνες για το κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών αν και ο δικηγόρος που φέρεται να εμπλέκεται στην Ελλάδα δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

 

Δείτε το Βιντεο: