Ο φυσιολατρικός συλλόγος Δήμου Παγγαίου Planet σέ συνεργασία με τους Save your Hood και την Δημοτική ενότητα Ελευθέρων Δήμου Παγγαίου κρατώντας πάντα αποστάσεις φορώντας μάσκες καί τούς "γείτονες" της περιοχής διοργανώνουν καθαρισμό ενός τμήματος της παραλίας της αλάνας. Αφετηρία καντίνα 11.30.

 

"Όλοι είμαστε λόγο καραντίνας στο σπίτι, σκεφτήκαμε τώρα που έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, να τον αξιοποιήσουμε δημιουργικά, όλοι έχουμε μπροστά μας κάποιο κοινόχρηστο χώρο, η αυλή, η θάλασσα, η βουνό, όσοι μπορούν από την ίδια γειτονιά κανονίσαμε αυτή την Παρασκευή στις 11:30 ενημερώνοντας τον Δήμο η κάποιο αρμόδιο, και βγαίνουμε να καθαρίσουμε τον χώρο μας.

 

Αυτή η Γη ανοίκει σε όλους ανεξάρτητα, το χρωμα, την θρησκεία κτλπ. Οφείλουμε να την προσέχουμε για να ομορφαίνει την ζωή μας. Έρχονται όμορφες και γιορτινές μέρες ας στολίσουμε τις γειτονιές μας, πρώτα με αγάπη μετά με ένα στολίδι σε ένα ξεχασμένο δέντρο κάπου δίπλα μας, να το δει από το παράθυρο ένας παππούς, ένας άρρωστος, ένας που δεν είναι έθιμο στη δίκη του θρησκεία. Αυτές τις γιορτές ας έρθουμε πιο κοντά, ας μοιράσουμε χαμόγελα...Γιατί;;; Ο άνθρωπος είναι η απάντηση, οποία κι αν είναι η ερώτηση.

 

Andre Breton", τονίζει σε ανακοίνωση  του ο Φυσιολατρικό Σύλλογος Παγγαίου, Planet