Εικόνες συνωστισμού παρατηρήθηκαν σε μαθητικό δρομολόγιο στο γυμνάσιο και λύκειο του Ποδοχωρίου.

 

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, οι μαθητές στριμώχνονται ώστε χωρέσουν και δεν τηρείται καμία απόσταση.

 

Επίσης σύμφωνα με αναγνώστρια του KavalaNews.GR πρόβλημα με τα μαθητικά δρομολόγια εντοπίζονται και στη Νέα Καρβάλη. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

 

 

«Και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση τηλε-εκπαίδευση επειδή τα παιδιά μέσα στο λεωφορείο τα "παστώνουν" σαν σαρδέλες με το "σχολικό" λεωφορείο που τα βάζουν. Και φεύγουν άδεια τα λεωφορεία των 14:00, 14:15, 14:30.

 

Αν οι κύριοι ιδιοκτήτες λεωφορείων φοβούνται και δεν θέλουν να  εξυπηρετούν να μπουν σε αναστολή εργασίας. Δεν μπορούν να ταλαιπωρούν και να αφήνουν εκτεθειμένα τα παιδιά του κόσμου μέσα και έξω από το ΚΤΕΛ,  να περιμένουν έναν "γενναίο" οδηγό. Εδώ και μία βδομάδα φεύγουν άδεια δρομολόγια από το ΚΤΕΛ και προφασίζονται πως θα σταματήσουν στο ΤΕΛ και θα γεμίσουν... Και ούτε εκεί σταματάνε λέγοντας πως είναι λεωφορείο της γραμμής και όχι σχολικό.

 

Όταν έρχεται η ώρα του σχολικού λεωφορείου παίρνει τα παιδιά από το ΚΤΕΛ τα οποία  ήδη πληρούν το 50% του λεωφορείου, σταματάνε στο ΤΕΛ και παίρνουν τα παιδιά με αριθμό πληρότητας 120%, επειδή έχει και όρθια και παιδιά που κάθονται στα σκαλιά. Το λεωφορείο έχει θέρμανση και παράθυρα ταυτόχρονα ανοιχτά. Γιατί δεν βάζουν άλλο ένα σχολικό δρομολόγιο στις 14:00;»