μαθητικά δρομολόγια

Συνάντηση με τους προέδρους του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας είχε το πρωί της Δευτέρας (8/2) ο αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Αντωνιάδης. Αφορμή για τη σύσκεψη ήταν τα φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρήθηκαν κατά την εκτέλεση μαθητικών δρομολογίων. 

Ο Βουλευτής  Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης,  πραγματοποίησε χθες συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, το οποίο αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων που έχουν προκύψει από την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων αλλά και της οικονομικής δυσπραγίας, λόγω της μείωσης των δρομολογίων, συνεπεία του περιορισμού των μετακινήσεων των πολιτών. 

Περισσότερα δρομολόγια και περισσότερες ώρες στις καθαρίστριες για την προστασία των μαθητών» ζητά ο Μάκης Παπαδόπουλος με επιστολή του προς τον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη. 

 

Το πρωί της Πέμπτης (28/1) ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης είχε συνάντηση με τους πρόεδρους του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ και τον προέδρο του Eurotaxi, όπου όλοι δήλωσαν έτοιμοι για την έναρξη των μαθητικών δρομολογίων στο νομό, ενώ τονίστηκε ότι εάν εμφανιστούν φαινόμενα συνωστισμού θα μπουν κι άλλα δρομολόγια. 

 

Εικόνες συνωστισμού παρατηρήθηκαν σε μαθητικό δρομολόγιο στο γυμνάσιο και λύκειο του Ποδοχωρίου. Όπως φαίνεται και στις εικόνες, οι μαθητές στριμώχνονται ώστε χωρέσουν και δεν τηρείται καμία απόσταση.

Επερώτηση στη Βουλή κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ σχετικά με τα μαθητικά δρομολόγια στη Θάσο. Η ερώτηση κατατέθηκε προς το Υπουργείο Παιδείας με θέμα |Χωρίς μαθητικά δρομολόγια αρχίζουν τα ΓΕΛ & ΕΠΑΛ στην Θάσο»