Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 19ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου με την περάτωση των εργασιών αποκατάστασης και ευπρεπισμού του εξωτερικού χώρου του γυμναστηρίου και του νηπιαγωγείου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς και τα παιδιά του σχολείου μας, τις παιδαγωγούς και τις κυρίες Ζωή Ζαχαριάδη και Σοφία Παναγιωτίδου, μέλη της Art Attack που προσφέρθηκαν εθελοντικά να ομορφύνουν το σχολείο μας.

 

Συγκεκριμένα, οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν το αστάρωμα και βάψιμο επιφανειών καλυμμένων με γκράφιτι, καθαρισμός αλουμινένιων κουφωμάτων και υαλοπινάκων, αποκατάσταση μαρμάρων στις σκάλες και τις κολόνες. Τέλος, με τη βοήθεια της art attack και των παιδιών του σχολείου μας, οι τοίχοι και η εξωτερική ράμπα γέμισαν χρώματα και όμορφες ζωγραφιές που ζωντανεύουν πλέον την καθημερινότητα του σχολείου μας.

 

«Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εθελοντικά βοήθησαν να γίνει το σχολείο μας, έστω και λίγο, καλύτερο, λειτουργικότερο και ομορφότερο όπως αξίζει στην εκπαιδευτική διαδικασία και στα παιδιά μας.

 

Κλείνοντας αυτό το δελτίο τύπου θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνδρομή του Δήμου Καβάλας για την καθολική επιδιόρθωση των αποχωρητηρίων του δημοτικού σχολείου που βρίσκονται άνωθεν του χώρου που ευπρεπίστηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί και η παρέμβαση μας στον εξωτερικό χώρο».