Art Attack

Μουσείο Παραμυθιού λειτουργεί στην Καβάλα ο Σύλλογος Εικαστικών και Φιλότεχνων της περιοχής «Artattack», σε χώρο του ΚΑΠΗ της οδού Τσολάκη, που διέθεσε ο Δήμος. 

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έγινε ένα εργαστήριο κατασκευής μολυβοθήκης με τίτλο «Παραμυθένιο Ημερολόγιο» από τον Σύλλογο Εικαστικών Τεχνών και Φιλότεχνων Καβάλας (Artattack).

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο Μουσείο παραμυθιού, στην οδό Σερδαρόγλου και Ρούσβελτ (πάνω από το 3ο ΚΑΠΗ), έγινε το εργαστήριο «Γράφω το γράμμα μου στον Αϊ Βασίλη» από τον Σύλλογο Εικαστικών Τεχνών και Φιλότεχνων Καβάλας “Art Attack”. 

Η Αλφαβητοπαρέλαση της Καβάλας αναμένεται να επιστρέψει αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Μετά τη ματαίωση του 2021 εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού οι διοργανωτές της παρέλασης, λαμβάνοντας τα μέτρα τους και αρχίζουν την προετοιμασία από τώρα. 

Με χρώματα και νότες αισιοδοξίας γέμισε το 9ο Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Καβάλας με την ομάδα της Art Attack

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 19ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου με την περάτωση των εργασιών αποκατάστασης και ευπρεπισμού του εξωτερικού χώρου του γυμναστηρίου και του νηπιαγωγείου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς και τα παιδιά του σχολείου μας, τις παιδαγωγούς και τις κυρίες Ζωή Ζαχαριάδη και Σοφία Παναγιωτίδου, μέλη της Art Attack που προσφέρθηκαν εθελοντικά να ομορφύνουν το σχολείο μας.

 

Ο τοίχος που περικλείει τον προαύλιο χώρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, αλλάζει όψη. Ο Σύλλογος Εικαστικών Τεχνών και Φιλοτέχνων Art attack, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου και τον οικείο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων