Συνάντηση με την συντονιστική επιτροπή επαγγελματιών Θάσου που συστάθηκε ενάντια στο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια ΑΜΘ για την ενίσχυση των επιχειρήσεων επιδίωξε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος. Ωστόσο η απάντηση που πήρε από τους εκπροσώπους της συντονιστικής ήταν αρνητική καθώς όπως τονίζουν το πρόβλημα αφορά όλο το νομό Καβάλας κι όχι μόνο τη Θάσο και θα πρέπει να λυθεί συνολικά. 

 

γράφει η 

Κάτια Γιαννουκάκου

 

Σύμφωνα με την περιφερειακή σύμβουλο και μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Θάσου Μαρία Πολυμέρου το τηλεφώνημα γι’ αυτή τη συνάντηση από το γραφείο του περιφερειάρχη έγινε την ώρα που έχει ήδη προγραμματιστεί σύσκεψη στο Επιμελητήριο της Καβάλας για αύριο Παρασκευή στις 12:00. 

 

 

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί επαγγελματικοί φορείς από όλο το νομό Καβάλας που επίσης αντιδρούν στον τρόπο που εκπονήθηκε το πρόγραμμα της ενίσχυσης των επιχειρήσεων από την Περιφέρεια. Επίσης έχει προσκληθεί από τους φορείς που διοργανώνουν τη σύσκεψη και η διοίκηση της Περιφέρειας.

 

 

«Δεν θα ήταν ηθικά σωστό ως προς τους υπόλοιπους συλλόγους κ φορείς να παραστούμε στην συνάντηση στην οποία "μας κάλεσε " ο κύριος Περιφερειάρχης μια μέρα πριν τη προγραμματισμένη συνάντηση της Παρασκευής στο Επιμελητήριο Καβάλας. Υπάρχουν οι ίδιες ενστάσεις ως προς το πρόγραμμα κ οι ίδιες διαφωνίες ως προς τις αστοχίες που υπάρχουν σε αυτό. Θα χαρούμε να συζητήσουμε το οτιδήποτε στην προγραμματισμένη συνάντηση στην οποία έχουνε προσκληθεί από την Τετάρτη», αναφέρει σε δηλώσεις της στο Kavalanews η κ. Πολυμέρου.