Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης αλλοδαπός διακινητής μετά από καταδίωξη. 

Συγκεκριμένα αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον αλλοδαπό δράστη, διότι μαζί με έναν ημεδαπό και έναν άγνωστο δράστη, που διέφυγαν τη σύλληψη και αναζητούνται, οδηγώντας τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα, συνολικά δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες.

 

 

Στη διάρκεια της καταδίωξης από την αστυνομία ο αλλοδαπός διακινητής οδηγώντας το ένα από τα αυτοκίνητα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών, προσέκρουσε σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα περιπολικό όχημα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

 

 

Μετά τη σύγκρουση ένας από τους μετανάστες που βρισκόταν μέσα στο όχημα του διακινητή επιχείρησε να διαφύγει πεζός από κατηφορικό έρεισμα της οδού, τραυματίσθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

 

 

Κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας