Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε σήμερα το Κτίριο Διοίκησης των ΕΛΤΑ στην Αθήνα και συναντήθηκε με ιθύνοντες της Διεύθυνσης Λιανικής Πώλησης και ελαβε την διαβεβαίωση ότι το υποκατάστημα στον Πρίνο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. 

 

Η επίσκεψη αυτή έλαβε χώρα, αφότου ο Βουλευτής έγινε δέκτης ανησυχιών από τους κατοίκους του Πρίνου Θάσου για το αν θα συνεχιστεί η λειτουργία του καταστήματος ΕΛΤΑ στον Πρίνο. Ο Βουλευτής τόνισε στους ιθύνοντες των ΕΛΤΑ πως το συγκεκριμένο κατάστημα  επιτελεί λειτουργίες βασικές για την καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού και η λειτουργία θα πρέπει να παραμείνει ως έχει.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Έλαβα υπόψη τις δίκαιες ανησυχίες των κατοίκων και κατάφερα να ευαισθητοποιήσω τους αρμόδιους υπαλλήλους στη Κεντρική Διοίκηση του ΕΛΤΑ για το συγκεκριμένο θέμα. Βοήθησα στο να αντιληφθούν τη σημασία του καταστήματος στη περιοχή του Πρίνου και δεσμεύθηκαν να διατηρήσουν τη λειτουργία του ως έχει. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον τους για το νησί μας και τους κατοίκους του!»